tatlidede
tatlidede

Mazıdağı İlçesi’nde Çalışmalar Devam Ediyor

Mazıdağı İlçesi’nde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Mazıdağı İlçe Başkanı Zeki Yetiştiren, Mazıdağı için hummalı bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini belirtti.
  • 24.02.2021 15:57
Mazıdağı İlçesi’nde Çalışmalar Devam Ediyor

AK Parti Mazıdağı İlçe Başkanı Zeki Yetiştiren, ilçede yapımı devam eden parke döşeme çalışmaları, çevre düzenleme ve her kesime hitap eden çok amaçlı parklarda incelemelerde bulundu.

Yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Mazıdağı İlçe Başkanı Zeki Yetiştiren, şunları söyledi:

“Daha yaşanılabilir bir Mazıdağı için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz. Aciliyet ve öncelik sırasına göre kırsal mahallelerimize ekipler tarafından toplamda 56 bin metrekare parke taşı döşeme işine başlandı. İnşallah parke taşı döşenmeyen mahallemiz kalmayacak şekilde tüm kırsalımıza ineceğiz. Oturma ve piknik alanlarıyla, kafeleri ve yürüyüş alanlarıyla, şelaleleriyle, çocukların gelişimine katkıda bulunacak birçok faaliyeti içinde barındıran çok amaçlı iki parkımızı da inşallah Mazıdağlı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Özellikle 4 bin metrekare alana sahip olan büyük parkımız ilçemize büyük ölçüde renk katacaktır."

Yetiştiren, Gençlerin istihdam alanlarına önem verdikleri gibi onların spor ve yaşam alanlarının da daha işlevlik kazanması için uğraştıklarını ifade etti.

Yetiştiren, “Özellikle Mart ayında inşallah ihalesi yapılacak olan spor kompleksi gençlerimize nefes aldıracak en büyük etkenlerin başında yer alacaktır. İlçemize yapılan ve yapılacak tüm çalışmalar için AK Parti teşkilatları nezdinde İl Başkanımız Sayın Faruk Kılıç’a, Mazıdağı Kaymakamı Sayın Muhsin Duran Kalkan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Editör: Aydın

Yorumlar

Image
Justines
25.02.2021 / 11:36

Allah kolaylık versin

Yorum Yaz