loading
close
SON DAKİKALAR

Mansur Yavaş'tan yeni otobüs alımı için meclis üyelerine çağrı

Mansur Yavaş'tan yeni otobüs alımı için meclis üyelerine çağrı
Tarih: 12.12.2019 - 08:41
Kategori: Gündem

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş belediyeye 300 otobüs alabilmek için yurt dışından kredi bulduklarını, konunun cuma günü belediye meclisine geleceğini söyleyerek meclis üyelerinin desteğini istedi.

Mansur Yavaş Ankara'ya yeni otobüs alınmasının 13 Aralık Cuma günü belediye meclisinin gündemine geleceğini ifade etti. Twitter hesabından videolu duyuruda bulunan Yavaş, "Ankara’da toplu ulaşım sıkıntılarını çözme çalışmalarımız dahilinde 300 yeni otobüs almak için yurt dışından Merkez Bankası faizinin yarı fiyatına kredi bulduk. Belediye meclisimizin de bu talebi Ankara halkı için onaylayacağına inanıyorum" ifadelerini ifadelerini kullandı. 

Yavaş videoda ise şunları söyledi:

"2010 yılında 2040 otobüsümüz varken şu anda 1540 otobüsümüz var. Bunların 200 tanesi de ilçelere hizmet veriyor. 2010 yılında 2040 otobüsle verdiğimiz hizmeti şu anda 1340 otobüsle vermek zorunda kaldık. Yeni otobüs alabilemek için belediye meclisimizden borçlanma için yetki istedik. Cuma günü umuyorum hem tüm Ankaralıların hayrına olan hem de sayın cumhurbaşkanının söylediği 'kendi kredinizi kendiniz bulun' söylemine uygun olarak dış krediden borçlanma talebimizin kabul edilmesini umuyorum."

 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları