Amasya İl Millî Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu, Başkanlığında, Merkezi Sistem Sınavlarından Liselere Geçiş Sistemi (LGS)toplantısı düzenlendi. Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü idarecilerinin katılımı ile Göynücek İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İl Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu, 20 Haziran'da yapılacak olan LGS sınavının ilimizde sorunsuz bir şekilde tamamlanması, öğrencilerimizin en iyi koşullarda sınava girebilmeleri için ve sınav gününe kadar olan süreçte yapılacak tüm hazırlıkların hassasiyetle takip edilmesi gerektiğini belirtti.

Yapılacak olan merkezi sınavda öğrencilerin sağlığının korunması, amacıyla Bakanlıkca alınan önlemlere dair bilgilendirmelerde de bulunan İl Müdürü, geçen yıllarda sınav bitiminden 1 saat sonra öğrencilerimize teslim edilen soru kitapçıklarının bu yıl olası yoğunluğun önüne geçilmesi amacıyla 22 Haziran Pazartesi gününden itibaren isteyen öğrenci velilerine dağıtılacağını belirtti. 

İl Millî Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu, sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar dileyerek yapılacak sınavın sorunsuz bir şekilde tamamlanması temennisinde bulundu.