banner388

Lider farkı açıyor

Yılport Samsunspor, Manisa FK'nın 2 puan bıraktığı bu haftada BAK maçını kazanarak liderliğini devam ettirdi. Kırmızı beyazlılar, 49 puanla 20'nci haftayı zirvede tamamladı.

Lider farkı açıyor

Yılport Samsunspor, Manisa FK'nın 2 puan bıraktığı bu haftada BAK maçını kazanarak liderliğini devam ettirdi. Kırmızı beyazlılar, 49 puanla 20'nci haftayı zirvede tamamladı.

26 Ocak 2020 Pazar 18:51
Lider farkı açıyor

Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta lider bu haftada değişmedi. Kırmızı beyazlılar, bu maça kadar puan puana olan en yakın takipçisi Manisa FK'nın Trabzon'da berabere kalmasıyla aradaki farkı 2'ye çıkardı. Kırmızı beyazlı ekibe Başkent Akademi FK maçını kazanarak puanını 49'a yükseltti. 

SAMSUNSPOR TEMPO YÜKSELTTİ

Manisa Futbol Kulübü ise Trabzon deplasmanında Hekimoğlu ile 0-0 berabere kaldı. Siyah beyazlılar, bu beraberlikle puanlarını 47 yaptı. 20'nci haftanın geride bırakıldığı bugün Yılport Samsunspor, üç haftadan bu yana üst üste liderliğini korumuş oldu. Kırmızı beyazlılar, hafta sonu Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslan Aslan 2020-01-26 21:44:29

Son 19 mactan daha çok pozisyon verdik. Kaleci Nurullah gununde olmasa maç 6-2 biterdi. Yenilirdik. Gokhan alsan sagolsun. Takimi kurtardi. Lig sonuncusu takim son 10 dakika şampiyon gibi top oynadi.oyun disiplini ve sistemi yok. Kondusyon yok. Sadece inanmis 3 4 oyuncu sayesinde macı alabildik. Dost acı söyler. Son 3 mactir takim top oynamiyor. Mucadele azmi var.futbol yok. Defans orta ikilisi yol gecen hani ve yavaş .kubilay ortada yok. Bahattin bencil. Saygilar. Basarilar.

Avatar
Metin55 2020-01-26 20:34:52

Samsun Pendik,Bakspor maçlarında cok zorlandı her iki maçtada rakiplere Gol pozizyonları verildi.Hoca her iki mactada Oyuncu bazlı tercih hataları yaptı yapınca rakipler daha cok gol pozizyonlarına girdi neden Samsunun peş peşe 3 maçı çok zor.Çekirge bir iki zıplar Tarsus,Afyon,Manisa maçlarında bu anlayıs bu oyun pilanı ile duvara toslar.Uyan Hoca uyan.Hep bu hataları Takım halinde yapmayın başta siz.

Avatar
Metin55 2020-01-27 07:39:03

Bu başlık çok abartılı Pendik-Bakspor maçlarında rakiplere Gol atması için adeta gelin atın diyen yine Oyuncularımızdı.Malesef Fark atacağımız maçı zor kazandık.Bak çok şansızdı Kalecimiz yine iyi idi.Çekirge bir iki zıplar Tarsus,Afyon,Manisa maçları çok ama çok zor. Oyuncular dikkat etmeli Duvara toslaya biliriz.

Avatar
Adil Saka 2020-01-27 07:42:17

Ertuğrul Sağlam Pendik-Bak Maçlarında kenardan Takımına etki edemedi Tarftarlar gibi seyretti.Sahada iki maçtada rakiplere çok Gol Pozizyonu verdik.Samsun böyle oynamaya devam ederse direk çıkamaz.Hala Takım oyunu yok.Takım Ruhu yok.Lidere yakışan bir oyun yok

Avatar
Kadir 2020-01-27 12:13:50

Maç bileti alımı sırasinda saatlerce bekliyoruz. Eline on beş yirmi kimlik alıp bilet alanlar oluyor. Yazıktır günahtır. Bir buçuk saat sırada bekledik bilet alamadık. Yönetimin umursayacagini sanmıyorum ama umut işte.