Bu haber kez okundu.

Kurtalan Meslek Yüksek Okulundan Kızılaya Kan Desteği
banner229

Kurtalan Meslek Yüksek Okulu personeli Koronavirüs pandemisi sürecinde kan stoklarında azalma olan Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu.

Kızılay tarafından kış şartları ve Pandemi dolayısıyla azalan kan stoklarını artırmak amacı ile kan bağışı çağrısı yapılması üzerine Kurtalan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Fatih Çığ ve personelleri kan bağışında bulundular.

Kurtalan Ahmedi Hani Parkına gelen Kızılay Kan Bağış Aracında personeliyle birlikte gelen ve kan bağışında bulunan Kurtalan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Fatih Çığ  yaptığı açıklamada, "Bu pandemiden dolayı son zamanlarda verebildiğimiz kadar kan bağışında bulunmak istedik.

Kan bağışlarında biraz azalma olduğunu fark ettik. Bunun üzerine biz de kan bağışına katkıda bulunmak üzere Kızılay’a kan bağışında bulunduk. Bilindiği üzere bir kan 3 can demektir. Onun için bir kan bağışı can kurtarmak demektir. Kan bağışında bulunalım, çekinmeyelim, kan verebilecek olan herkese öneriyorum. Çünkü bir gün ya bize ya ailemize ya yakınlarımıza mutlaka lazım olacaktır. Bu yüzden stokları doldurmak için kan bağışında bulunalım. Bugün Kan verecek personelimize teşekkür ederiz" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.