KROS YARIŞMALARINDA  ŞEHİT ATİLLA KURT ORTAOKULU RÜZGARI « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

24 Nisan 2024 - 19:26

KROS YARIŞMALARINDA  ŞEHİT ATİLLA KURT ORTAOKULU RÜZGARI

KROS YARIŞMALARINDA  ŞEHİT ATİLLA KURT ORTAOKULU RÜZGARI
Son Güncelleme :

05 Aralık 2019 - 20:32

Okul  Sporları ve Atletizm Ìl Temsilcilkleri tarafından okul spor faaliyetleri kapsamında Antakya’da yapılan okullararası Kros Ìl Birinciliģi yarışmalarında Şehit Atilla Kurt Ortaokulu fırtınası esti.

Yapılan yarışmalar sonucunda ortaokullarda Yıldız Kızlarda Ferdi olarak  yarışan Şehit Atilla  Kurt Ortaokulu öğrencisi Ümmühan Demir Ìl 2.cisi, Yeter Kaya Ìl 3.cüsü ve Takım halinde ise Ìl 1.cisi oldu. Şehit Atilla  Kurt  Ortaokulu,  Yıldız Erkeklerde ise Takım halinde Ìl 3.cüsü oldu.

Şehit Atilla Kurt Ortaokuluna yaz dõneminde atanan Okul Müdürü Serkan ŞEN  elde edilen  başarıyı şöyle yorumladı “ Ekim ayının ilk haftasında seçmeleri yapıp 2 ay gibi kısa bir sürede yarışmalara hazırlanıp çok zorlu ve tecrübeli rakiplere karşı bu kadar büyük bir başarı elde eden sporcu õģrencilerimi yürekten kutluyorum. Çocuklara antrenmanlarını yaptıran Milli Antrenõr Fatih Boyan ve Beden Eģitimi Õģretmenimiz Derya Bahan hocalarıma teşekkūr ediyorum “dedi.

Ìl Birincisi olan Şehit Atilla Kurt Ortaokulu Yıldız Kız Takımı ve Ìl 3.cüsü olan Yıldız Erkek Takımları 8 Ocak Çarşamba günü yapılacak olan Türkiye Grup Finallerinde ( Gaziantep-Mersin-Samsun-Trabzon-Kocaeli-Kuşadası ) Hatay Ìlimizi temsil etmeye hak kazandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.