Amasya İtimat

KORONAVİRÜS DENETİMİ YAPILDI..

 

İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile tüm ülke genelinde olduğu gibi Taşova ilçesinde de kahvehane, restoran, berber gibi birçok iş yeri ve faaliyet alanında denetimler gerçekleştirilip, tedbirlere uyulup uyulmadığı kontrol edildi.

Amasya Valiliğinin 07.07.2020 tarihli Covid-19 Tedbirleri Kapsamında Denetimler konulu gereği, İlçemizde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Zabıta ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince oluşturulan Denetleme Komisyonunca denetimler yapıldı.
İlçemizde faaliyet gösteren ticari taksiler, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, camiler, lokanta, restoran, kafe, kahvehane/ kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, çay bahçesi, düğün ve nikah yapılan yerler, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, berber/kuaför/güzellik merkezi, park/piknik alanları vb. yerler, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, SPA ve spor merkezleri denetlemeler yapılmış olup, işletmelerde sosyal mesafe, maske, genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra her bir faaliyet alanı/iş kolu için alınması gereken önlemler denetlendi.

Yorum Ekle