Köpeği Ezdi, Arkasını Dönüp Gitti!

Bodrum’da bir köpeği ezip geçen otomobil sürücüsünün bir süre durakladıktan sonra yoluna devam etmesi, güvenlik kameralarına yansıdı.

Köpeği Ezdi, Arkasını Dönüp Gitti!

Olay, Pazartesi günü akşam saatlerinde Türkbükü Mahallesi’nde yaşandı. Sahil kenarında seyreden 34 LJ 1838 plakalı bir otomobil, “Shakespeare” isimli köpeğe çarptı. Köpeğin üzerinden geçen otomobil, köpeğe çarptığını fark edince durdu. 

Acılar içinde kıvranan köpeğe dönüp baktığı ifade edilen sürücü, birkaç saniye sonra yoluna devam etti. "Shakespeare" isimli köpeğin ise yaşamını yitirdiği bildirildi. 

Yaşanan olay bölgedeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. 

Hayvanseverler ise otomobil sürücüsüne adeta ateş püskürdü. Bir vatandaş "İnip bakmamış bile. İnsanlığın yüz karası!!!! Bir can o can, nefes alan hisseden acıyan. Bir bak al veterinere götür. Dava edilsin bu şahıs” diyerek tepkilerini dile getirdi. 

Başka bir hayvansever ise "Kazadır olur hepimizin başına gelebilir ama durup o canı alıp müdahaleye götürmemek vicdansızlık. Kalbi kötü insanlar yazıklar olsun. Bunlara insan diyemiyorum. Orada kıvranan bir “CAN”. Ha insan ha hayvan. Bunlar için fark etmez insana da aynısını yapar bunlar. Hemen bulunur ve gerekli cezayı alırlar inşallah" dedi. 

Öte yandan olayla ilgili suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.