SON DAKİKA

Konya’da TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yürütülen “100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi“nde ilk kura çekimi İzmir Karabağlar Projesi için yapıldı. Konya’da ise ilk kura çekimi 5 Mart’ta gerçekleşecek.
Güncelleme: 24 Şubat 2020, Pazartesi - 17:05
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının koordinasyonu, Hazine ve Maliye Bakanlığının desteğiyle TOKİ tarafından yürütülen "Her yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi"nde ilk kura İzmir’de çekildi.

İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halkapınar Spor Salonu’nda düzenlenen törende, Karabağlar’da yapılması planlanan 750 konut için kura çekimi yapıldı.

Projeye, 30 bin 187 kişi başvurdu.

Noter huzurda gerçekleştirilen kura çekimine katılan aileler heyecan yaşadı, ismi çıkanların mutlulukları gözlerine yansıdı.

Çalışma kapsamında hak sahipleri için 2+1 ve 3+1 olmak üzere 750 konut yapılacak.

Konya’da ilk kura çekilişi 5 Mart’ta
Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan TOKİ Konya Şelçuklu ilçesi Ardıçlı 2. Etap 5 Mart’ta, Meram TOKİ çekilişi 23 Mart’ta, TOKİ Konya Halkapınar 21 Mayıs’ta, Konya TOKİ Tuzlukçu projesi 22 Mayıs’ta, Konya Altınekin 2. Etap projesi ile Cihanbeyli projesi 29 Haziran’da, Ereğli TOKİ projesi, Beyşehir Huğlu, Küçükavşar ile Üzümlü ilçesi TOKİ projeleri 30 Haziran’da çekilecek.

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

2020 TOKİ 100 bin sosyal konut projesi başvuru sonuçları belli olduktan sonra, çekiliş sonuçları e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek.

Diğer kura çekimlerinden bazılarının tarihleri şöyle:
Ankara Sincan projesi 6 Mart, Diyarbakır Yenişehir Projesi 2 Nisan, Batman Merkez Projesi 3 Nisan, Adana Sarıçam Projesi 27 Mart, Trabzon Merkez Projesi 7 Mayıs, Sakarya Adapazarı Projesi 10 Mart, Kocaeli İzmit Projesi 11 Mart, Antalya Merkez Projesi 25 Mart, Şanlıurfa Eyyübüye ve Karaköprü Projeleri 1 Nisan, Van Erciş Projesi 9 Nisan, Elazığ Projeleri 14 Nisan, Malatya Projeleri 15-16 Nisan, Samsun İlkadım ve Canik projeleri 30 Nisan, Edirne Lalapaşa ve Merkez projeleri 7 Mayıs, Erzurum Merkez Projesi 18 Mayıs, Manisa Köprübaşı, Akhisar ve Salihli projeleri 19 Haziran, Ordu projeleri 27-28 Mayıs.
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler