KONESOB ve KGC’den bayraklı destek

KONESOB ve KGC’den bayraklı destek

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (KONESOB) ve Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC), öğle namazı sonrası Kapu Camii’nde Barış Pınarı Harekatı’na destek için vatandaşlara ve esnafa Türk bayrağı dağıttı.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) başlatılan Barış Pınarı Harekatı, tüm hızıyla devam ederken, Konya’dan da harekata tam destek devam ediyor. KONESOB ve KGC ortaklaşa olarak Öğle namazı sonrası Kapu Camii’nde vatandaşlara ve Tarihi Bedesten Çarşısı esnafına, Barış Pınarı Harekatına destek için Türk bayrağı dağıttılar. Bayrak dağıtım programına KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, KGC Başkanı Sefa Özdemir ile Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

img_3248.jpg

KGC BAŞKANI ÖZDEMİR: BAŞARI İLE SONUÇLANDIRACAK

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Konya Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen bayrak dağıtma programında Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir Barış Pınarı Harekâtı dolayısı ile toplandıklarını belirtti. Özdemir, “Sınırda bulunan askerlerimize onların arkasında olduğumuzu onları her zaman desteklediğimizi belirtmek için burada esnaflarımıza Türk bayrağı dağıtıyoruz. Esnaflarımızda dağıtmış olduğumuz Türk bayraklarını dükkânlarının en güzel yerine asacak ve sergileyeceklerdir. Uluslararası arenada Türkiye’yi bütün ülkeler ciddi anlamda sıkıntıya sokmak için gayret gösteriyorlar ama devletimiz, milletimiz ve ordumuz inşallah bu harekât başarı ile sonuçlandıracaktır. Biz Anadolu basını olarak her zaman olduğu gibi ülkemizin ve milletimizin yanındayız bugün de bunu göstermiş olduk. Ordumuzun yürütmüş olduğu harekâtı dünyaya duyurmak gazeteciler olarak bizlerin görevidir. Bugün inşallah Konya Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nu temsilen bölgeye gideceğiz. Orada ki gazetecileri ziyaret edip onlara moral ve destek vereceğiz. Ordumuzun arkasında olduğumuzu göstereceğiz.” dedi.

img_3251.jpg

KONESOB BAŞKANI KARABACAK: DEVLETİMİZİN YANINDA YER ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muharrem Karabacak  ise,“ 9 Ekim’de başlamış olan Barış Pınarı Harekâtı bizim için önem arz etmektedir. Ülkemizin sınır güvenliği bunun ile birlikte ülkemiz ve bölge ülkelerinin de terörden arınması adına biz 55 bin esnaf ve sanatkâr ve 84 meslek odası olarak sonuna kadar devletimizin almış olduğu kararın arkasındayız. İnşallah rabbim ordumuzu muaffak kılsın ve bu şöyle de bilinsin ki Barış Pınarı Harekâtı bir işgal değildir terör koridorunu ortadan kaldırma ve barış getirme girişimidir. Biz esnaf ve sanatkârlar olarak bundan sonraki süreçlerde de dün olduğu gibi bugün de ordumuzun ve devletimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. Bugün bayraklarımızı esnaf ve sanatkârlara dağıtıyoruz Gazeteciler Cemiyetimize ve bağlı bulunan tüm gazeteci arkadaşlarımızda çok teşekkür ediyorum. Harekâtta şehit olmuş askerlerimize Allahtan rahmet gazilerimize acil şifalar ve ordumuza da muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

img_3253.jpg

img_3255.jpg