MENÜ

Kobe'ye veda etmek mi? İmkansız

Abone Ol Google News

Haber önüme düştüğünde ilk başta anlam vermekte o kadar zorlandım ki! Çeviriye bakıyorum, bir yandan tekrar okuyorum, Twitter'da 'Ara' kısmından yazılanlara bakıyorum...

Haberin Devamı

Gönlüm el vermiyor bir türlü Kobe Bryant'ın ölmüş olabileceğine... Haberler artık beynimde doğrulanmaya başlayınca öyle duruldum ki, anlatmama gerek yok. Çoğu kişi benimle aynı düşünceyi o an yaşadı.

Black Mamba'yı anlatmak ya da onun spora, basketbola kattıklarını tartışmak önce ona haksızlık olur. Bir kahramandan bahsediyoruz öncelikler bunu bilmeliyiz. Belki çok duygusal bir giriş gibi gözükebilir bu söylediklerim, ancak oyun tarzı ve liderlik misyonu ile beni hep etkileyen birisi olmayı başarmıştır.

Kobeye veda etmek mi İmkansız

Sadece tanımadan bir kişiyi nasıl seversiniz?

İstanbul'a geldiğinde onu canlı bir şekilde izlemek ve onun insanlara nasıl yaklaştığını, o güleryüzünü görebilmek hayatımın en muazzam anıydı.

Kobeye veda etmek mi İmkansız

Çok müthiş bir insandan bahsetmiyoruz bu arada! Hırsı için arkadaşlarını parkede harcayabilen bir isimden bahsediyoruz. Zaten çevremizde müthiş insan tanımına uyan kim var ki! Buna en güzel örnek, Shaq'ın Lakers'tan ayrılması ve sonrasında yaşananları örnek gösterebiliriz.

Haberin Devamı

Peki müthiş bir adam değilse nasıl kahraman olur benim için? Cevabı basit. Basketbolu sevdiren, öldüğünde düşüncelere sevk eden, yaptığı her hareketinde yanlış olduğunu bilsen de onu savunmana yol açan koca bir adam benim KAHRAMANIMDIR.

Basketbol oynarken de izlerken de o hep idol bir isim olarak tarihin tozlu sayfalarında yerini hep alacak. Çok erken tarih oldu o sayfalarda yer alması ama 'Mamba Life' hep akıllarda olacak.

Zoru başarmak MJ'in ardından seninle mümkün oldu Kobe! Unutulmayacağını bilmene rağmen bizi izlerken iyi bir baba olduğunu kendine ne olur hatırlat. Gigi de bu hayatta olmasa bile en iyi basketbolcu ile aynı yerde. Veda etmek bile yazarken hiç bu kadar zor olmamıştı.

SENİN SAYENDE HEP GÜÇLÜ KALACAĞIZ...

Kobeye veda etmek mi İmkansız

YORUM YAZ