Basketbol Kobe Bryant ve kızı Gianna Maria hayatını kaybetti
Paylaş
Kobe Bryant ve kızı Gianna Maria hayatını kaybetti

Basketbol tarihinin efsane isimlerinden 41 yaşındaki Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna Maria helikopter kazasında hayatını kaybetti. Kaliforniya Polis Departmanı konuyla ilgili olarak, "Calabasas’ta düşen helikopter kazasında 5 kişi hayatını kaybetti. Soruşturma devam ediyor" ifadelerini kullandı.

ABD'li ünlü basketbolcu Kobe Bryant, bir helikopter kazası sonrasında hayatını kaybetti. Kazada ölen 9 kişiden birinin Bryant'ın 13 yaşındaki kızı Gianna Maria olduğu doğrulandı. Helikopter kazasında ölen diğer kişilerin ismi açıklanmadı. Federal Havacılık Birimi Sözcüsü Allen Kenitzer de yaptığı açıklamada, "Sikorsky S-76" tipi helikopterin düşüş nedeninin henüz belirlenemediğini bildirdi.

Haberin Devamı

41 yaşındaki Kobe Bryant hayranları Los Angeles Staples Center'da Bryant'ı anmak için toplandı.

Posta

ESPN ve Reuters haberi doğruladı

ESPN ve Reuters Haber Ajansı, ünlü basketbolcu Kobe Bryant’ın Kaliforniya’da yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybettiği haberini doğruladı. NBA'de bu gece oynanacak tüm maçlar, Kobe Bryant'ın ölüm haberinin ardından ertelendi.

Posta

Kobe Bryant'ın ölümü sonrası Trump'tan ilk açıklama:

ABD Başkanı Donald Trump, Kobe Bryant'ın helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından ''Korkunç bir haber'' paylaşımında bulundu. Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kobe Bryant ve diğer 3 kişinin California'da bir helikopter kazasında öldüğünü" belirterek, ''Korkunç bir haber'' ifadesini kullandı.

Posta

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri başsağlığı mesajı yayımladı. Beşiktaş Kulübünden paylaşılan mesajda "Seni her zaman hatırlayacağız, huzur içinde yat" ifadesi kullanıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü, Kobe Bryant'ın sarı-kırmızılı formayı giydiği bir fotoğrafının kullanıldığı mesajında, "Huzur içinde uyu Kobe Bryant. Basketbola kattığın her şey için teşekkürler. Seni özleyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe Kulübü ise mesajında, "Los Angeles Lakers'ın büyük kaybını duyduğumuz için çok üzgünüz. Sonsuza dek özleneceksin" ifadelerini kullandı.

Türkoğlu: İnanmak çok zor