Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KIRMIZI ALARM!

Haftalık 100.000 nüfusa karşılık

Haftalık 100.000 nüfusa karşılık gelen koronavirüs vaka sayısında Giresun 217.51’lik oranıyla Türkiye genelinde 2. sıraya yükseldi

ORDU, GİRESUN VE TRABZON ZİRVEDE

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Türkiye’nin illere göre haftalık koronavirüs (covid-19) vaka sayılarını rakamlarıyla birlikte açıkladı. Bakan Koca’nın duyurduğu 15-21 Şubat tarihleri arasında her 100 bin kişide illere göre haftalık koronavirüs vaka sayısında birinci sırada Ordu’nun, ikinci sırada Giresun’un ve üçüncü sırada da Trabzon’un yer aldı görüldü.

“TEDBİRLERE DAHA ÇOK UYMALIYIZ”

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Haftalık 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısında bazı illerimizde belirgin artış var. Normalleşmeyi konuştuğumuz şu günlerde daha hızlı normal hayata dönebilmek için her birimiz tedbirlere daha çok uymalıyız.” Uyarısında bulundu.

“VAKA SAYISI ORANLARI ALARM VERİYOR”

Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun’daki vaka artışlarıyla ilgili; “Değerli hemşehrilerim; İllere göre haftalık vaka sayısı (100 binde) oranları alarm veriyor. Normalleşmeye kavuşmak için tedbirlere daha çok özen göstermeli, kalabalık ortamlardan kaçınmalıyız. Hep birlikte mücadele edeceğiz, hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.