KIRIKHAN BELEDİYESPOR U17 VE U15 FUTBOL TAKIMLARI LİDERLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

20 Nisan 2024 - 05:50

KIRIKHAN BELEDİYESPOR U17 VE U15 FUTBOL TAKIMLARI LİDERLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

KIRIKHAN BELEDİYESPOR U17 VE U15 FUTBOL TAKIMLARI LİDERLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Son Güncelleme :

23 Ocak 2020 - 12:42

Kırıkhan Belediye spor Kulübü U17 ve U15 Futbol takımları oynadıkları maçlarda büyük başarılara imza atarak liderliklerini sürdürüp Kırıkhan’ın gururu olmaya devam ediyor.

U17 Futbol takımı  Kırıkhan şehir stadı suni çim sahada oynanması gereken Üzüm Dalı Gençlerbirliği futbol takımını 3 – 0 hükmen mağlup ederek 3. maçlar sonrasında puanını 9’a çıkartıp liderliğini sürdürdü.

U15 futbol takımı ise  Kırıkhan Şehir Stadyumu suni çim sahada oynadığı Antakya Yeni Çağ futbol takımını 19 – 2 gibi farklı skorla mağlup etti. U15 Futbol takımı bu sonuçla oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alarak 10 puanla liderliğini sürdürüyor.

Elde edilen bu başarılardan sonra kısa açıklama yapan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Her iki futbol takımımızın Teknik heyetlerini, U17 ve U15 futbol takımlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum ”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.