KIRIKHAN BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

19 Nisan 2024 - 07:41

KIRIKHAN BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

KIRIKHAN BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

08 Ekim 2019 - 11:59

Kırıkhan Belediyesi ilçenin muhtelif yerlerinde hizmet çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, Gündüz mahallesi Derviş Paşa caddesi üzerinde bulunan metruk binanın yıkım işlemi gerçekleştirildi. Menderes Mahallesi 850 nolu sokakta bozulan yolda asfalt tamir, Barbaros Mahallesi Namık kemal Caddesinde bozulan yolda asfalt tamir, Mimar Sinan mahallesinde yeni açılan bila sokak ve 722 nolu sokakta asfaltlama, Alsancak Mahallesi Amanos sokakta yağmur suyu tahliyesini kolaylaştırmak amacıyla kanalet, MKÜ’de (Meslek Yüksekokulunda) asfaltlama çalışmaları yapıldı.
Ayrıca Başkan yardımcıları Ali Kurter ve Muhammet Tolga Üçdal, Birim müdürleri ve meclis üyeleriyle birlikte, ilçede yapılan çalışmalar yerinde incelenirken, 408 Evler mahallesi muhtarı Şakir Varlıbaş ile bir araya gelinip mahallenin sorunları istişare edilerek yerinde incelemelerde bulunuldu.
Başkan Yavuz ilçede yapılan çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada kış mevsimi öncesinde ihtiyaç duyulan tüm noktalarda çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.