KIRIKHAN 2.KEZ DETERJANLI SU İLE YIKANDI « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

26 Nisan 2024 - 23:26

KIRIKHAN 2.KEZ DETERJANLI SU İLE YIKANDI

KIRIKHAN 2.KEZ DETERJANLI SU İLE YIKANDI
Son Güncelleme :

01 Nisan 2020 - 8:48

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Dünyayı ve Türkiye’yi tehdit eden Koronavirüsüne (Kovid-19) karşı tedbiren Kırıkhan’ı  2. Kez deterjanlı su ile yıkattı.

Temizlik İşleri müdürlüğü ve Zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa yapılan yıkama çalışmasında Kanatlı, Şehit Erdoğan Karaoğlu ve Tayfur Sökmen caddeleri 2. Kez deterjanlı su ile yıkandı.

Konuyla ilgili Temizlik işleri müdürlüğünce yapılan açıklamada; “ Belediye Başkanımız  Ayhan Yavuz’un verdiği talimatlar doğrultusunda Kanatlı, Şehit Erdoğan Karaoğlu ve Tayfur Sökmen caddelerimizde 2. Kez deterjanlı su ile yıkama çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Koronavirüsü (Kovid-19) illetini hep birlikte el ele yeneceğiz inşallah. Vakanın ilk duyulduğu günden itibaren ilçemiz genelinde temizlik, 73 mahallemizin her köşesinde dezenfekte çalışmalarımızı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.
Sizin sağlığınız ve hayatınız bizim için her şeyden daha önemli” denildi.

Caddelerin deterjanlı su ile yıkanması esnasından cadde üzerinde ikamet eden vatandaşlar ve cadde esnafları Belediyenin Koronavirüsüne (Kovid-19) karşı almış olduğu bu tedbirleri alkışlayarak teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.