KENT KONSEYİNDEN GESOB BAŞKANI ALİ KARA’ YA ZİYARET

KENT KONSEYİNDEN GESOB BAŞKANI ALİ KARA’ YA ZİYARET

Giresun Kent Konseyi yönetim kurulu, Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali KARA’ yı ziyaret etti.
Ziyarette Eski Kent Konseyi Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu da katıldı.
N. Uğur Karaibrahimoğlu’na Kent Konseyi Başkanı Abdullah Murşit Gürel tarafından Giresun Kent Konseyi adına geçmiş katkılarından dolayı plaket verildi.
Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Makam Odasında gerçekleşen toplantıda Giresun için hayata geçirilebilecek projeler, basın mensupları, yazar ve cemiyetlerin katılabileceği bir çalıştay programı yapılması, Giresun Kent Tarihi ve Çevremize yönelik ekonomik kalkınma projeleri ile istihdam sağlayabilecek alanların yaratılması gibi bazı konu başlıkları görüşüldü.

Giresun’umuz için Belediye Başkanımız Av. Aytekin Şenlikoğlu’nun hayata geçirmeye çalıştığı projelerde kendisine tam destek olduklarını dile getiren Kent Konseyi Başkanı Sn. GÜREL ve yürütme kurulu üyeleri “Yapılan ve yapılacak olan her bir proje şehrimize yatırım ve şehrimize hizmettir. Şartsız ve koşulsuz olarak Belediye Başkanımız Sn. Av. Aytekin ŞENLİKOĞLU’ nun projelerini destekliyoruz ve tüm halkımızı da bu şekilde Giresun için bir bütün olmaya davet ediyoruz.” Şeklindeki ortak İfadelerini dile getirdiler.
Ayrıca Liman çalışması ve limanın şehir için önemini dile getirildiği toplantıda, Güney çevre yolu hakkında son bilgilerde paylaşıldı. Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan ÖZDEMİR Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kapanmasına yönelik söylemlerin, Giresun Kent Konseyi Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyeleri olarak takipçisi olduğumuzu ve gerekli görüşmeleri yaptığımızı da kamuoyu ile paylaşmak isteriz.
Kendisinin de Kent Konseyi’nin Yürütme Kurulu üyesi olduğunu dile getiren GESOB Başkanı Sayın Ali KARA, yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı Kent Konseyi Başkanı Sayın GÜREL ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyelerine teşekkür ederek dilek ve temennilerin ardından ziyaret son buldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?