KAYIN DEVREYE GİRDİ SORUN ÇÖZÜLDÜ

KAYIN DEVREYE GİRDİ SORUN ÇÖZÜLDÜ
Tekirdağ Esnaf Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ'da bakkal, büfe, kuruyemiş ve tekel bayilerinin çalışma saatlerinin 22'den 01.00'e uzatılması için TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile görüştü.Tekirdağ Esnaf Odaları...

Tekirdağ Esnaf Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ'da bakkal, büfe, kuruyemiş ve tekel bayilerinin çalışma saatlerinin 22'den 01.00'e uzatılması için TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile görüştü.

Tekirdağ Esnaf Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın, TBMM Başkanı Şentop ile görüştükten sonra valilik kararı ile Tekirdağ'da bakkal, büfe, kuruyemiş ve tekel bayilerinin çalışma saatlerinin 22'den 01.00'e uzatıldı.

Kayın, "Bakkal, Büfe, Kuruyemiş ve Tekel Bayilerinin çalışma saatlerinin sabah 06.00 gece 01.00 olması ile alakalı olarak esnafımız İçin, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman SOYLU ile görüşmeler sağlayan başta T.B.M.M. Başkanımız, Tekirdağ Milletvekilimiz Prof. Dr. Sn. Mustafa ŞENTOP ve Tekirdağ Milletvekilimiz Sn. Mustafa YEL’e tüm esnafımız adına şükranlarımı sunarım" dedi.