SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartallılar ‘Sağlıklı Yaşam Bilinçli Spor’ dediler

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal’da düzenlenen ‘Sağlıklı Yaşam Bilinçli Spor’ etkinliği kapsamında vatandaşlar soğuğa aldırış etmeden bir araya geldi.

Kartal’da düzenlenen ‘Sağlıklı Yaşam Bilinçli Spor’ etkinliği kapsamında vatandaşlar soğuğa aldırış etmeden bir araya geldi. Emeklisinden öğrencisine her yaştan katılımcının yer aldığı etkinlikte, vatandaşlar açık havada, eğitmenler eşliğinde spor yaptı.

Kartal Belediyesi tarafından yaz aylarında düzenlenen ‘Sağlıklı Yaşam Bilinçli Spor’ etkinliği kışın da devam ediyor. Dragos Yelken İhtisas Kulübü önünde bulunan açık amfi alanında düzenlenen etkinliğe çok sayıda vatandaş soğuğa aldırış etmeden katıldı. Antrenör eşliğinde spor yapan katılımcılar, açık havada spor yapma imkanı buldu.

“Kartal’ı spor şehri yapmak istiyoruz”

Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürü Arda Savaş, “Kartal’ı spor şehri yapmak istiyoruz. İlçemizde birçok etkinlikle devam ediyoruz. Soğuk hava şartlarına rağmen Kartal sahilde sporcularımızla koşularımız her cumartesi günü saat 08.30’da başlıyor. Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’in dediği gibi Kartal’ı spor ve kültür şehri yapacağız. Bu noktada elimizden geleni yapıyoruz. 26 Ocak’ta da Uğur Mumcu’yu anma koşumuz var. Bütün katılımcıları oraya da bekliyoruz” dedi.

“Yediden yetmişe spor coşkusuyla bir araya geliyoruz”

Spor eğitmeni Utku Er Yaşar, “Yıl boyunca devam edeceğiz. Yaz kış yok sporda. Bugün hava biraz soğuk olduğu için çok fazla arkadaşımız yok. Geçen hafta 80 kişi civarıydık. Kartal Belediyesi’nin bir organizasyonu bu. Biz de antrenman desteği veriyoruz. Yıl boyunca herkesi aktif etmeye çalışıyoruz. Koşu, bisiklet, yüzme çalışmalarıyla. Çok farklı yaş grubundan arkadaşlarımız burada. Öğrenci arkadaşlarımız, emekli arkadaşlarımız var. Yediden yetmişe herkes Kartal Belediyesi sayesinde spor coşkusuyla bir araya geliyoruz. Toplum sağlığı açısından spor yadsınamaz bir etkinlik. O yüzden bu tür etkinliklere katılmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Etkinliğe katılan Meral Yılmaz, “Çok güzel bir etkinlik. Bütün belediyelerin böyle organizasyonlar yapması lazım. Çünkü koşu son zamanlarda bilinçli bir şekilde kulüpler tarafından da organize ediliyor. Belediyelerin de destek vermesi çok güzel oluyor. Daha kapsamlı ve rutinde yapsalar daha güzel olur. O zaman katılım daha fazla olur” dedi.

İlgili Haberler

Genel
10 Mayıs 2024
İstanbullular saat 18.00’e DİKKAT! Saatli uyarı geldi, AKOM son dakika açıkladı

İstanbul için son dakika uyarısı. AKOM saat verdi, İstanbul’da 48 saat sürecek sağanak yağışlar başlıyor. İstanbullular o saat aralığına dikkat. AKOM’dan İstanbul için son dakika uyarısı geldi. İstanbul’da bir süreliğine Ara veren sağanak yağışlar bugün itibariyle geri dönüyor. AKOM’dan saatli uyarı yapıldı, akşam saatlerine dikkat çekildi. İstanbul’da bu akşam saat 18.00’den itibaren sağanak yağışlar başlayacak […]

Genel
10 Mayıs 2024
Ekmeğe zam! İstanbul’da ekmek fiyatları değişti

İstanbul’da ekmek fiyatları güncellendi. Ekmeğe zam sonrası 200 gram ekmek fiyatı 10 TL’ye yükseldi. İstanbul’da ekmek fiyatlarına zam geldi. Milyonlarca İstanbulluyu üzen karar alındı. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında İstanbul’da ekmek fiyat tarifesi değişmişti. 210 gram için 8 TL azami fiyat uygulanırken bugün yeni zam haberi verildi. İstanbullular, yüzde 31’lik zam kararına isyan etti. YENİ EKMEK […]

Spor
10 Mayıs 2024
Wilfried Zaha gidiyor! Premier Lig’den 2 talibi var

Galatasaray’da Fildişili Yıldız Zaha, bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Beklenen performansı bir türlü gösteremeyen Zaha, Premier Lig’e dönmeye hazırlanıyor. Galatasaray’ın büyük umutlarla transfer ettiği ve büyük ses getirdiği futbolcu Wilfried Zaha, beklenen performansı veremedi. 31 yaşındaki futbolcu istediği kadar forma şansı da bulamazken Galatasaray’dan ayrılmak için harekete geçtiği öğrenildi. Sezon sonunda ayrılmak isteyen […]

Genel
10 Mayıs 2024
HAZIRLIKLI OLUN! Uyarı yapıldı: Bugün çok etkili olacak, özellikle O iller dikkat

Son dakika uyarısı yapıldı. Özellikle o iller dikkat, bugün çok etkili olacak. Mutlaka hazırlıklı olun. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugünkü hava durumu tahminlerini açıkladı. Türkiye’nin başındaki belaların biri bitmeden biri geliyor. Bu defa da toz taşınımı uyarısı geldi. Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Marmara Bölgesi, Karadeniz Bölgesi mutlaka hazırlıklı olsun. Bugün gün boyunca çok etkili olacak toz taşınımı […]