Karşılığı bu olmamalıydı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Karşılığı bu olmamalıydı!
A
a

Eskişehirspor, TFF 1. Lig’in 19’uncu haftasında Adanaspor ile Afyon’da karşılaştı ve bu kritik maçtan 1 puan çıkardı. Özellikle ikinci yarıda rakibi karşısında net pozisyonları değerlendirmeyen Şimşekler, sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri... Maçın 6’ncı dakikasında Adanasporlu Furkan Özçal, kale çizgisinde topu dışarıya yolladı ve mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Eskişehirspor maçtaki ilk pozisyonuna 41’inci dakikada girdi. Ani gelişen atakta, Furgan, sağ kanattan bindiren Feyzi’ye pasını aktardı. Feyzi bekletmeden topu cezası içinde bekleyen İbrahim’e gönderdi. İbrahim’in kafa vuruşu dışarıya çıktı.

İkinci yarı etkiliydik

İlk yarının son dakikasında ise gelişen Eskişehirspor atağında Furgan Polat, topu ceza sahası içine yolladı. Mete Kaan müsait pozisyonda topu sol çaprazdan dışarı yolladı ve maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili olan taraf Eskişehirspor’du. 53’üncü dakikada Furgan Polat sağ kanattan getirdiği topu ceza sahası içine yolladı. Mehmet Özcan topa dokunmada gecikti ve meşin yuvarlak auta çıktı.

Net fırsatlar kaçtı

62’nci dakikada Alperen orta sahada aldığı topu ceza sahası dışına kadar getirdi. Çektiği şut az farkla dışarıya çıktı. 68’inci dakikada Es Es’in kullandığı köşe vuruşunda İbrahim Halil’in kafa vuruşu dışarıya çıktı. 75’inci dakikada Furgan, Mehmet Feyzi’ye pasını aktardı. Müsait pozisyonda Mehmet topu ayağından aştı. Daha sonra kaleye şutunu yollayan Mehmet, çerçeveyi bulamadı.

Alperen golü bulamadı

Mücadelenin 83’üncü dakikasında ani gelişen Eskişehirspor atağında Mete Kaan, pasını Alperen’e aktardı. Alperen ceza sahası içinden kaleye yolladığı topu kaleci son anda kurtardı. 88’inci dakikada Bagayoko’nun sol kanattan açtığı ortaya iyi yükselen M’Billa’ya Ekrem izin vermedi. Son dakikalarda iki takımda aradığı golü bulamadı ve kritik 90 dakika başladığı gibi sona erdi.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EsEs...EsEs.. 28 Ocak 2020 23:23

Raprap rumuzlu yorumcu..Belli ki EsEs li değilsin..EsEsli olsan o yorumu yapmazsın. Gerçek EsEs taraftarı ve gerçek arma sevdalısı oyuncuları mücadeleden vazgeçmez.Çünkü EsEs liler asidir baş eğmezler.Takımın küme düşme ihtimalını EsEs liler senden iyi biliyorlar.Ama hani derler pazara kadar değil mezara kadar.İşte öyle.Sen bunu bilmez hissetmesin.

0 2 Cevap Yaz
raprap 27 Ocak 2020 14:30

yav allahaşkına kurtulacağınıza inanıyor musunuz kendinizi kandırmayın arkadaşım keçiören tek kale oynadı şanstan galip geldiniz furkan boş kaleye atsaydı ne yapacaktınız gol şansla kaç defa olacak biz diyoruz ki adanaspor kümeye düşer oda kadrosu sizden iyi bu işler çol çocuklarla olmaz düşecek takımlar eses bolu osmanlı balıkesir adana bu 5 akımdan 3 ü düşecek 1 i kesin sizsiniz altınordu istanbul karakümrük menemende tehlikenin içinde olurlar ama düşmezler bunu bir tarafa yazın kızlcıklı tayfa ve ahmet kahraman gardaşım eses geçen seneler düşecekti diğer takımların kafasızlığından düşmediniz bu yıl eksi 9 puan sizi kesin düşürecek bunun lamı cimi yok gerçekçi olalım arkadaşlar öküzün altında buzağı aramayalım lütfen

14 4 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa

Dostum ben dusmeyiz demedimki ama gençler arma için belkide duşeceklerini bildiği halde mücadeleye devam ediyorlar...Geçen sene Karabük önceki sene Antep nasi düştükleri ortada puansız ligi kapattilar...Tünelin sonu karanlık olsada pes etmek yok Eskişehir'de...

0 7
Uğur

Düşünce kına yakarsın heralde. Düşersiniz dediğine göre Eses le ilgilenmiyorsun niye yorum yapma gayretine giriyorsun?

0 4
esesli 27 Ocak 2020 14:05

çok sinir edici bir yanımız var.. çok mu oluyoruz tarzında futboll..ilersi ya nasip bakalım..

1 4 Cevap Yaz
Kadir 27 Ocak 2020 13:25

oyuncularımız gol vuruşu nasıl yapılır ...oyunculaımız videodan defalarca izleyıp antramanlarda çalışacaklar.

0 4 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 27 Ocak 2020 12:32

1 puan ama gençlerin istek ve mücadelesi alkışlanır yapacak bişey yok...

2 8 Cevap Yaz
Ahmet KAHRAMAN 27 Ocak 2020 10:41

Bu takım iş yapar. Rakip takımı önce sinir ediyor, sonra da hızlı ataklarla yükleniyor. Bir de gol atabilsek. Artık Onura bir devre şans verme zamanı geldi gibi hocam. Onur'un hem oyun bilgisi daha iyi hem de daha fazla mücadele ediyor. Hava hakimiyeti ve Gol vuruşları da iyi. Ayrıca süper ligde oynarken Onur 90 dk. oyunda kaldığı zamanlar en fazla koşan oyuncumuzdu. Seyircimiz Onur'un öz güvenini yok etmişti. Şu an o öz güveni kazandığını düşünüyorum. Tüm oyuncularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Zımba gibi bir takım hazırlamışlar.

2 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi