MENÜ

Kariyerinin zirvesinde

Abone Ol Google News

Alanya maçında olağanüstü kurtarışlarla 3 puanın Galatasaray’a gelmesini sağlayan Muslera, kariyerinin zirvesinde. Genellikle sezonun ilerleyen haftalarında form tutan tecrübeli kaleci bu sefer ilk haftadan itibaren harikalar yaratıyor. Yaşının ilerlemesine rağmen hem fizik hem de mental olarak çok iyi durumda olan Uruguaylı yıldızın bu performansı aslında sürpriz değil.

Haberin Devamı

Yıllarca Taffarel’le çalışan ve ondan çok şey öğrenen Muslera, Taffarel’in ayrılığının ardında da performansından bir şey kaybetmedi. Hatta ilerleme kaydetti. Şüphesiz bunda şu an çalıştığı kaleci antrenörü Fadıl Koşutan’ın etkisi büyük.

Koşutan, yıllarca Taffarel’le birlikte Muslera’nın hocalığını yaptı. Muslera ile Fadıl hocanın arasındaki manevi bağ, Fadıl hocanın çalışma tekniği aslında Alanya maçındaki tablonun ortaya çıkmasını sağladı. Öyle ki “Bakalım Muslera. Taffarel’den sonra ne yapacak?’ sorusu da cevap buldu. Taffarel’in ardından Fadıl Koşutan’a güvenip görevi veren Fatih Terim de geleceği önceden görmüş diyebiliriz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ