Karacasu 102'lik bir ulu çınarını daha kaybetti

Karacasu 102'lik bir ulu çınarını daha kaybetti
ABONE OL
Karacasu’nun Çamarası Mahallesinde yaşayan bir asrı geride bırakmış 6 çocuk sahibi ulu çınarı Emine Yıldırım, 102 yaşında hayata gözlerini yumdu. 

GÜLAY ÖZTEKİN - Yıldırım, çocukları ve torunlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlanacak. 
Karacasu’da ulu çınarlardan biri daha hakkın rahmetine kavuştu. Çamarası Mahallesinde yaşayan 102 yaşındaki asırlık ulu çınar Emine Yıldırım, torununun torununu gördü. Bu yaşına kadar sağlıklı bir yaşam süren yaşlı kadın, bu sabaha karşı evinde hayata veda etti. Oğlu Şükrü Yıldırım ile birlikte yaşayan ulu çınar, geçtiğimiz Ramazan Bayramında çocukları ve torunlarıyla bayramlaşıp hasret giderdi. 

OĞLUYLA BAYRAMDA ÇEKİLDİĞİ SON FOTOĞRAF
Nazilli’de öğretmen Bekir Yıldırım’ın da annesi olan ulu çınarın vefatı başta ailesi ve sevenlerini derinden üzdü. Geçirdiği son bayram olan asırlık çınarın öğretmen oğlu Bekir Yıldırım ile çekildiği son fotoğraf karesi anı kaldı. 
Hiçbir rahatsızlığı yokken hayata gözlerini yuman ulu çınar Emine Yıldırım, koronavirüs tedbirleri nedeniyle ömrünü geçirdiği Çamarası Mahallesinde aile arasında öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedilecek. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.