Kadının gücü: Wonder Woman

Mitolojiden felsefeye bir çok şeyi barındıran fantastik filmi izlerken hiç sıkılmayacağınızı söyleyebilirim. Yönetmeni kadın, başrolü kadın olan bu film kadının gücünü ortaya koyuyor.

13 Ekim 2019 10:07
A
a
Sütiş Eskişehir
Bu hafta sizlere Wonder Woman filminden bahsedeceğim. 2017 yılında vizyona giren filmin yönetmen koltuğunda Patty Jenkins oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright gibi başarılı isimler yer alıyor. Aksiyon ve macera dolu bu fantastik film IMDb’de 7,4 puana sahip. Çizgi romandan beyazperdeye uyarlanan çarpıcı filmin gelin detaylarına bakalım.

İNSANÜSTÜ ÖZELLİKLER

Wonder Woman DC Comics evreninden bir film olması sebebiyle henüz vizyona girmeden merakla beklendi. Bana göre beklentileri de karşıladı. Konusu şöyle; Amazonları hepimiz duymuşuzdur. İşte Amazon savaşçılarından olan Diana, insanüstü özelliklere sahiptir. Teyzesi Antiope onun güçlü bir savaşçı olması için yıllarca eğitmiştir. Themyscira adasında yaşayan Diana, adalarına düşen uçaktan Steve Trevor’ı kurtarır. Hikaye de burada başlar. Bir casus olan Trevor’ın amacı General Ludendorff ve Poison’ın savaşına yön verecek bilgiyi paylaşmaktır. Diana da Savaş Tanrısı Ares’i bulup savaşa son vermek istemektedir.

SIKILMADAN İZLEYECEKSİNİZ

Wonder Woman oldukça sürükleyici bir film. Mitolojiden felsefeye bir çok şeyi barındıran fantastik filmi izlerken hiç sıkılmayacağınızı söyleyebilirim. Yönetmeni kadın, başrolü kadın olan bu film kadının gücünü ortaya koyuyor. Efsaneleri akıcı sahnelerle izleyiciye sunuyor. Eğer siz hala bu muhteşem filmi izlemediyseniz şiddetle tavsiye ediyorum!
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi