26 Nisan 2024 Cuma

JANDARMADAN KORONAVİRÜS DENETİMLERİ

JANDARMADAN KORONAVİRÜS DENETİMLERİ

Isparta

ISPARTA'DA jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 18 kişiye maske takma kuralını ihlalden 16 Bin 200 lira para cezası uygulandı.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, koronavirüsle ile mücadele kapsamında denetimler gerçekleştirdi. Trafik Timi ve Asayiş Timi personeleninin katıldığı denetimlerde berber, kuaför, lokanta, kahvehane, piklik alanı, konaklama tesisi, çay bahçesi, düğün salonu, internet kafe, halı saha, dernek, camii gibi yerlerde yapılan denetimlerde 18 kişiye maske takma kuralını ihlalden 16 Bin 200 lira para cezası uygulandı.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

19 Eylül 2020 Cumartesi 10:34

göstermelik yapmayin su isleri Cünür mah.bakin bi de agacin altinda oturanlari kahvecileri falan bi gozetleyin bakalim kpca Isparta da 18 kisiymis pes yanlislikla 18 kisiye maske taktınız diue mi yazdınız yoksa cezalari

sokaklar maske dolu

19 Eylül 2020 Cumartesi 00:13

yerlere maske atanlara da ceza kesin...

Fatma Kene

18 Eylül 2020 Cuma 20:15

Neredeyemiş bu denetimler? Karantinada olması gereken insanlar sitenin bahçesinde geziyor. Iki akşamdir gezmeye gidiyorlar bide. Biz evden çıkamıyoruz. Kimi nereye şikayet edelim? Kendi başını yese neyse bir sürü insanın vebali ne giriyorlar. Bizin millet laftan anlamiyor malesef. Cezalar en üst sinirdan kesilmesi gerek. Anca yola gelirler.

Hepsi hikaye

18 Eylül 2020 Cuma 18:04

Hiç esnaftan ceza yiyen oldumu acaba . Danışıklı kontrol olur mu hiç. Herhangi bir gün habersiz gidin bakalım eğer amaç kontrolse.

1881

18 Eylül 2020 Cuma 16:06

Maskenin koruduguna dair tek bir Bilimsel Rapor yokken hatta Maske Kutularının üzerinde virüse karşı koruma saglamaz yazarken açık havada maske takma zorlaması çok Büyük bir hatadır.! Ayrışma yaratır toplumda maskeli maskesizler diye Halbuki biz aynı vatanda yaşayan müslüman kardeş bir Milletiz bizler yüzyıllardır.! Maske Kapalı kalabalık ortamlarda takılsın kuralına göre daha uygun anlamlı ve mantıklı olur hem denetimide daha kolay olur.

Ispartalı

18 Eylül 2020 Cuma 15:12

Koskoca Ispartada maske takmayan 18 kişi mi var yaani? Ben evin önüne insem 20 kişi maske takmayan bulurum zaten

18 Eylül 2020 Cuma 15:00

Öğle Arasında Dükkanda Yemek Yiyordum. Müşteri Vs Yoktu. O Sırada Polis Geldi Hemen Maskeyi Taktım. Az Kalsın Ceza Yazacaktilar. Yemekte mi Yemeyelim ? Lütfen Çarşıda, Sokakta , Kahvenelerde , Yan Yana Oturan Kişileri Denetleyelim.

VATANDAŞIN BİRİ

18 Eylül 2020 Cuma 14:33

yedişehitlere gelin tostçularda varmı maska eldiven yok şu an pazar var gelin bakın nasıl pis o maskeler içtiği suyun artanını maydanozlara döküyor kadın bumu yanı denetim falan yok bildiğin pazar neden eldiven kullanmıyor satıcı bana dokundurmuyor peki kendisi temizmi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR