İYİ Parti Safranbolu İlçe Başkanı Bilal Aslan, partisinin Yenice ve Eflani ilçe başkanları ile birlikte dün Meral Akşener’in Ankara’nın Kahraman Kazan ve Kızılcahamam ilçelerindeki esnaf ziyaretlerine katılmışlardı.

İlçe başkanlarının, Genel Başkan’ın esnaf ziyaretlerine katılmalarının altında başka amaçlar olduğu yönünde yorumlar yapılmaya başlandı.

BİLAL ASLAN, İL KONGRESİNİ UNUTAMADI MI?

İYİ Parti’nin geçtiğimiz Haziran ayında yapılan Karabük İl Kongresinde Kenan Karabacak ile yarışan Erol Serin, kongreyi kazanmıştı. İl Kongre sürecinde ise Safranbolu İlçe Başkanı Bilal Aslan, Kenan Karabacak’ı açıktan desteklemişti.

Aslan’ın kongre sürecinden bu yana İl Başkanı Erol Serin ile aralarındaki buzları hala eritemediği gözlemlenirken, Erol Serin ile Bilal Aslan arasında henüz su yüzüne çıkmamış, derinden bir çekişme olduğu belirtiliyor.

İLÇE BAŞKANLARI ANKARA’YA NEDEN GİTTİ?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ankara’nın Kahraman Kazan ile Kızılcahamam ilçelerindeki esnaf ziyaretleri programına katılan Safranbolu, Yenice ve Eflani İlçe Başkanlarının asıl amaçlarının İl Başkanı ile Yönetiminden duydukları rahatsızlığı dile getirmek olduğu parti kulislerinde konuşuluyor.

İl Başkanı Erol Serin bu iddialar karşısında sessizliğini korurken, il yönetiminden bazı kişilerin bu ilçe başkanlarına tepki gösterdikleri de belirtiliyor.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TARTIŞIYORLAR

Bir partilinin, Facebook hesabından yaptığı siyasi yorum içeren bir paylaşımının altına, İYİ Parti İl Başkanı Erol Serin ile Safranbolu İlçe Başkanı Bilal Aslan’ın açıktan yazışarak tartışmaları ise İYİ Parti Karabük teşkilatlarında iplerin yeniden gerildiğinin işaretleri olarak görülüyor. 
 

Editör: Haber Merkezi