SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtiraf Etti, Topraktan Esrar Çıktı

0
Güncellendi - 2020-01-29 03:19:09
İtiraf Etti, Topraktan Esrar Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kısa bir süre önce uyuşturucuyla yakalanan ve tutuklanan bir sanığın etkin pişmanlıktan yararlanmak için yaptığı itiraf üzerine, bahçeye gömdüğü esrar bulundu. Bu arada, Narkotik polis, uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirdi, 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Konuya ilişkin olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu bilgi verildi:

"Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan istihbari çalışmalarda; Uyuşturucu ile mücadele kapsamında TCK 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak) maddesi gereğince; 1 şüpheli şahsın ikametinde yapılan aramada toplam (81,03 gr. Sentetik Kannobinoid) maddesi ve (80,27 gr. Esrar) maddesi, 1 adet hassas terazi ele geçirilmiş, şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli işlemlerin ardından 01.01.2020 günü çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Şahıs 20.01.2020 günü etkin pişmanlıktan yararlanmak adına vermiş olduğu bilgi doğrultusunda Battalgazi bölgesinde bulunan kayısı bahçesi arazisinde yapılan çalışmada toprağa gömülü vaziyette 1 kilo 320 gr. Esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan istihbarı çalışmalarda; Uyuşturucu ile mücadele kapsamında TCK 188/6 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak) maddesi gereğince; (2) Şüpheli şahsın Elazığ ilinden yüklü miktarda uyuşturucu ve uyarıcı hap getireceği yönünde istihbari bilgiler elde edilmesi üzerine 2 Nolu Uygulama noktasında araç durdurulmuş, araç içerisinden (352 adet üretimi ve satışı resmi makamların iznine bağlı kontrole tabi uyuşturucu ve uyarıcı etkiye sahip hap) ele geçirilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız