İstgad gençlerimizi ve ailelerini bilgilendirme seminerine davet etti

Seminere tüm halkımız ve öğrencilerimiz davetlidir.

İstgad gençlerimizi ve ailelerini bilgilendirme seminerine davet etti
banner46
İstanbul Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti, bağımlılıklara karşı bilinç kazandırmak ve farkındalık sağlamak için eğitim startı verdi.

BİZİM İÇİN HER BİR VATAN EVLADI ÇOK KIYMETLİDİR.

Türkiye'de çeşitli illerde binlerce öğrenciye ve ailelerine seminerler veren İsa Altun, İstgad İstanbul Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti'nin daveti üzerine Kartal'da seminer verecek. İstanbul Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Aytekin Yaşar yaptığı açıklamada "İstgad'ın amacı bu seminerleri komşu ilçelerimiz Sancaktepe ve Maltepe başta olmak üzere diğer ilçelerde de sürdürüp toplumu bilinçlendirmektir. İstgad yönetim kurulu arkadaşlarımız ve üyelerimiz için her bir vatan evladı çok kıymetlidir. Onları bağımlılıklara ve kurulan tuzaklara karşı bilgilendirmek bizim için vatan borcudur." Dedi.
 

 
BİR GENCİ BİLE KURTARSAM YETER
Emniyet Müdürlüğü'nden emekli olan İsa Altun, Görev yaptığı illerde edindiği deneyimleri ve tecrübeleri vatandaşlarla paylaşıyor. 'Bağımlılık alt kültürü ile Bilişim suçları ve bilgi güvenliği konularında seminer ve paneller düzenleyen Altun'un hayatını değiştiren olay görev yaptığı Gaziantep'te görev yaparken kollarında ölen Mehmet isimli bir bağımlının vasiyetidir. Bağımlının vasiyeti üzerine 1997 yılının Mart ayından bu yana uyuşturucu kültürünün gerçek yüzünü anlatmak için liselerde, özel kolejlerde, dershanelerde çizdiği karikatürlerle ve gazete küpürlerinden oluşan "uyuşturucu vahşeti" isimli sergisiyle halkı bilgilendirmeye çalışıyor.

SEMİNERE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

Tarih : 10 Ekim 2019 Perşembe Günü

Saat  : 13.30

Yer    : Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi
Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2019, 20:41

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17