26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA KORONAVİRÜS DENETİMLERİ

ISPARTA'DA KORONAVİRÜS DENETİMLERİ

Isparta

ISPARTA'DA 475 farklı ekip ve 3 Bin 250 görevli koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimler gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde eş zamanlı ve aralıksız olarak düzenlenen koronavirüs denetimleri Isparta il merkezinde de Vali Ömer Seymenoğlu koordinasyonunda yapıldı. Kamu görevlileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşturulan 475 farklı ekip ve 3 Bin 250 görevli ile denetimler devam etti. Denetimler kapsamında ekipler, kafeler, lokantalar, berber ve kuaförler, toplu taşıma araçları, taksiler, kahvehaneler, alışveriş alanları, pazar yerleri düğün salonları halı sahalar gibi birçok yeri denetlediler.

Vatandaşlara ve esnaflara, kontrollü sosyal hayat döneminde ilk günkü ciddiyet ve hassasiyetle yaklaşmaları maske, mesafe ve hijyen konusunda daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Servet

18 Eylül 2020 Cuma 12:52

Bu denetimler ilana gerek kalmadan yapılmamlı işte o zaman siz görün curcunayı boyle tavşana kaç tazıya tut taktiği göstermelik ve siyaset kokan oy korkusu taşıyan bir mücadeledir.sonuçta başarısızlığın sorumlusu vatandaş ilan edilecektir.herkesim ve iktidarda kendi açısından haklı olabilir ama devlet yetkisi milletin önce sağlığı için kullanılmalıdır.aksi olursa devlette iktidarda vatandaşta oy korkusuyla yapılanlardan zarar görür.kimsede güven olmaz ŞİMDİ Kİ GİBİ..

Alper

18 Eylül 2020 Cuma 09:52

Daha bir kaç gün önce, berberde, dönercide,pazarcida , maskeler çenede idi.Koyde evinin önünde oturan komşuma ceza, arabada tek başına seyahat eden koylume ceza.Virus bu yüzden yayılıyor, ne zaman nasıl hareket etme bilinci yok maalesef.

Maskeli

18 Eylül 2020 Cuma 05:32

Düğünlere ne oldu ya.hala devam ediyor.covid yokmu düğünlerde.yoksa düğünmü seçiyor???

Can

18 Eylül 2020 Cuma 01:12

Ekmek simitçiler açıkta satılıyor.pazarcılar rezalet sebzeleri wllwmeyen yok otobüs şoförleri maskeyi yanlış takıyor çay ocakları rezalet..

Herşey sağlığımız için

18 Eylül 2020 Cuma 00:27

Kafeler caddesinde gezen dolaşan gençlerde hiç maske mesafe yok bunlar evlerine covid ****ürüyor,buralarda denetim artırılmalıdır.

Yalvaclı

17 Eylül 2020 Perşembe 23:16

Mılletı saldılar sokaga ıspartanın merkez dahıl ılcelerı koy ve kasbaları dahıl kum gıbı vurus kaynıyor cıkmıslar denetleyecegız ceza yazacagız kımse korkmuyor herkes gecım derdınde seralarda calısan ıscıler var elmaya gıden ıscıler var denetleyecegız denetleyın vurus yayılmaya devam edıyoru okullarıda acın masum cocuklarda vurusden olsunler obalı kımın sız karar verın bız sıze maske takın mesafeye dıkkat edın dedık sız uymadınız sucluda hazır takdır sızlerın saygılarımla

Dikkat yok

17 Eylül 2020 Perşembe 23:13

Bayan kuaföre gidiyoruz maske çenede,havlular kaç kere kullanılıyor kimbilir. Hijyen yok.Kullandıkları malzemeler ise tek kullanımlık değil ve dezenfekte olmamış.

Esnaf

17 Eylül 2020 Perşembe 22:04

Camlıca kıraathanesi de sosyal mesafe yok

Isparta

17 Eylül 2020 Perşembe 22:02

65 yaş üstü birazda olsa kısıtlama gelsin halk otobüsleri bedava diye inmiyorlar saat ondan sonra çok riskli maske takmıyorlar şöförün okadar uyarmasına dikkate almıyorlar işim olmazsa binmiyecem otobüse

Hatice Hnm

17 Eylül 2020 Perşembe 19:47

Halk otobüslerinin resmi bir acıklamasını yok zamla alakalı söför zammı bilmeyen yolcuya sesleniyor farkı istiyor Bunuda habar yapın

Covid20

17 Eylül 2020 Perşembe 18:54

Sokağa tükür,izmarit at,haşpur,sümkür,öksür,tüküre tüküre konuş...Sonra polisi görünce çenendeki maskeyi ağzına tak,polis gidince geri indir. Telefonlarınızı korumak için kılıf,cam taktırmayı biliyorsunuz ama hayatınızı korumak için maske takmayı bilmiyorsunuz. Müslüman ülkeyiz güya ama lafta. Allah "neyle gelirseniz gelin ama kul hakkıyla gelmeyin" diyor. Size bişey olmayabilir ama hastalığı bulaştırarak kul hakkına girdiğinize de unutmayınız. Herşeyi devletten beklemeye alışmış bir milletiz

Dost

17 Eylül 2020 Perşembe 16:36

Hiç göremiyoruz. Nasıl bir sıkı denetim. Sokaklarda maskesiz gezenlere hiç müdahale edilmiyor.

Vatandaş3201

17 Eylül 2020 Perşembe 14:53

O kadar sıkı ki , ülkede nüfus oranına göre en fazla vaka Bu nedenle ısparta da , çünkü işin showunu çok iyi yaparız herşeyin . Mahallelere doğru dürüst su gelmiyor su .

Covid19

17 Eylül 2020 Perşembe 14:45

Ya arkadaş hergun üzüm pazarının oradaki çay ocaklarında çay içerim.(iki gündür icmiyom tadilat var.) Hiç kurala uyan yok şeker açık karton bardak yok masalarda kolanya dezenfektan yok bana diyin ki uyuluyor kafeler caddesinde esnafın sadece yüzde 10 gibi kısmi uyuyor 1 liralık çay pandemi sonrası 1.5 tl 2 tl olmuş bunlar çay ocagi fiyatı kafeler pahalı halk otobüsü 3.25 tl olmuş burda amaç ne milleti soymak mı covid19 tedbir mi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR