24 Nisan 2024 Çarşamba

İş yerini kundaklamaya çalışan kişiyi tüfekle yaraladı

ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde S.A., iş yerini kundaklamaya çalıştığı iddiasıyla A.C.'yi bacağından av tüfeğiyle yaraladı. A.C. hastaneye götürülürken, S.A. ise gözaltına alındı.

Isparta

Olay, önceki gün saat 22.30 sıralarında Eğirdir Kızılçubuk Mahallesi'nde meydana geldi. S.A.'nın yeni kurduğu mantarhane iddiaya göre aralarında daha önceden husumet bulunan A.C. tarafından kundaklanmak istendi. 3 kez kundaklama girişiminde bulunan A.C., son kez aynı şeyi yapmak için geldiğinde S.A. tarafından av tüfeğiyle bacağından vurularak, yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı A.C. ilk müdahalenin ardından ambulansla Eğirdir Kemik Eklem Hastanesi'ne, oradan da Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Av tüfeğiyle birlikte teslim olan S.A. gözaltına alınırken, ağır yaralı olan A.C.'nin tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma kapsamında S.A.'nın bugün hakim karşısına çıkması bekleniyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bela

23 Şubat 2021 Salı 23:30

Eğirdirliler pisliktir uğraşılmaz

ah ah ah ah

23 Şubat 2021 Salı 13:45

Yaktıktan sonra vuracan kardeş biz ABD gibi süper güç değiliz daha orada olsa haklısın adam bahçesine girince vurma hakkı var bizde çalsa seni öldürse gene vurma öldürme hakkı yok sen vurursan cezası hırsız vurursa cezasına göre çok bilinç altı bizde böyle yolda yaralıyı görür hastaneye ****urursen birde ölürse vay anam vay

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR