Bu haber kez okundu.

İlimizde Orman Yolları Yapılıyor
banner229

Orman Genel Müdürlüğü tarafından ilimizdeki ormanlık alanlarda yeni yollar için etüt ve yapım çalışmalarının büyük bir hızla gerçekleştirilmekte olduğu açıklandı.

Siirt’inde bağlı olduğu Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü sosyal medya hesapları üzerinden konu ile ilgili bir  açıklama yapıldı.

Açıklamada yeni yolların yapımı ile birlikte ormancılık faaliyetlerinin daha etkin bir şekilde yapılacağı ve veriminde artacağına vurgu yapıldı.

Açıklamada şu bilgilere yer verildi  “Siirt’te yol etüt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni yol çalışmalarının en kısa sürede bitirilmesi ile birlikte, ulaşım konusunda özellikle üretim ve diğer ormancılık faaliyetlerinin, etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesine büyük katkı sağlayacağı ifade edildi.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.