İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ ÖZKAN YOLCU AŞILAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELİYOR

Tarih : 2020-02-24 / Kategori : Genel Haber

İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ ÖZKAN YOLCU AŞILAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELİYOR

           Tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de 2020 yılı ilkbahar dönemi şap aşılama çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Bu aşılama çalışmalarının yanı sıra buzağılara küpeleme ve diğer rutin yapılması gereken aşıları da yapılmaktadır. İl Merkezi ve İlçelerimizde yapılan bu çalışmaları yerinde görmek incelemek ve aynı zamanda yetiştiricilerimizin sorunlarını dinlemek için İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan YOLCU’da aşı yapmakta olan sağlık ekiplerimizin bulunduğu köylere giderek çalışmalara katılmaktadır.
            

             Bu amaçla İl Müdürü aşılama çalışmalarının devam ettiği Tuzluca İlçemizin Kamışlı köyünü ziyaret etti.
              Ziyarette; İlçe Müdürü Kemal BİRGE’nin organize ettiği ekiplerimizin çalışmalarını yerinde inceleyerek aşılama ve küpeleme işlemi yaptı. Vatandaşlarla sohbet ederek yetiştiricilerimizin sorunlarını dinledi.
              İl Müdürü Özkan YOLCU; “İl Müdürlüğümüz ekiplerinin bu zor şartlarda gösterdikleri özverili çalışma ve performansları bizleri çok mutlu etmektedir. Yetiştiricilerimizi memnun etmek, sıkıntılarını gidermek, verilen işi en iyi şekliyle yerine getirmek görevimiz olmasının yanı sıra vicdanen huzur vermektedir bizlere. ‘İşini en iyi yapan Ülkesini en çok sevendir.’ İlçe Müdürüme ve çalışan personellerime başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.    

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.