Ecesu Serbes İkizler burcunda Yeni Ay: Her telden
HABERİ PAYLAŞ

İkizler burcunda Yeni Ay: Her telden

Boğa sezonunun getirdiği sabit rutinlerden sıkıldık ve artık hayatlarımızda az da olsa bir değişiklik istiyoruz. Sosyalleşme ihtiyacımız artıyor, konuşabilmek ve paylaşabilmek önem kazanıyor. 22 Mayıs’ta İkizler burcunun ilk derecelerinde gerçekleşecek olan Yeni Ay ile kah ağlayıp kah güleceğimiz İkizler ruhuna bürünüyoruz.

Yeni Ay’ın yönetici gezegeni Merkür’ün de kendi yönettiği İkizler burcundaki yerleşimi iletişim meselesine vurgu yapıyor. Zihnimiz hızlı çalışıyor, düşüncelerimizi toparlamakta güçlük çekiyoruz. Merkür’ün geri harekette olan Venüs ile kavuşumu ikili ilişkilerde iletişim meselesini ön plana çıkarsa da, Neptün etkileşimi belirsizliklere işaret ediyor. Kafalarımız karışık; farklı şeyler denemek istiyoruz belki ama, hata yapmak istemiyoruz.

Haberin Devamı

Balık burcunda seyahat etmekte olan Mars, Yeni Ay ile sert etkileşim kuruyor. Mars’ın olduğu yerde savaş vardır. Bu Yeni Ay da duygular ve mantık arasında bir savaşa işaret ediyor. Her ne kadar kararlarımızı mantık çerçevesinde aldığımıza inanmak istesek de yalnızca akışı takip ediyor, belki de haberimiz bile olmadan duygularımız tarafından yönlendiriliyoruz. Gökyüzünde değişken enerjinin güçlü olduğu bu dönemde ani ruh hali değişimlerinin büyük sonuçları olabilir. Düşünmeden hareket etmekte fayda var. Ufak tefek meseleleri büyütmemeli, öfkeyle kalkıp zararla oturmamalıyız.

Diğer yandan, sorumluluk gezegeni Satürn de Yeni Ay ile etkileşim içinde. Satürn şu anda geri harekette, yani gücü düşük olsa bile akıl - mantık çerçevesinde kararlar almak ve kararlarınıza yönelik güvenli adımlar atmak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Yaz aylarında girişeceğiniz işler yavaş ilerleyebilir, siz yine de pes etmeyin.

Kendi içinizde verdiğiniz her savaşta galip gelmeniz dileğiyle...

Gelin bu Yeni Ay’dan nasıl etkileneceğinizi inceleyelim:

Koç ve Yükselen Koç: İkizler Yeni Ayı kardeşlerinizle, komşularınızla ve yakın çevre üyelerinizle ilişkilerinize dikkat çekiyor. Bu dönemde iletişim trafiğiniz artacaktır, yakın çevrenizle iletişiminiz alacağınız kararlarda etkili olacaktır. Hayallerinize ve ideallerinize yönelik adımlar atabilirsiniz. İlgi duyduğunuz alanlarda eğitimlere başlamak için önümüzdeki 10 - 15 günü değerlendirebilirsiniz. Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir. Yakın ilişkilerinizde gerginlik yaratabilecek konulardan uzak durmalısınız. Kendinizi ifade etmek kolay olmayabilir, ihtiyaç duyarsanız psikolojik destek almayı ihmal etmeyin.

Haberin Devamı

Boğa ve Yükselen Boğa: İkizler Yeni Ayı parayla olan ilişkiniz, kişisel yeteneklerinizi ve değer yargılarınızı ön plana çıkarıyor. Finansal konular önümüzdeki 10 - 15 gün kadar ön planda olacaktır. Kazançlarınızı arttırmanın yeni yolları üzerine kafa yorabilir, farklı kazanç kapıları arayabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün geri hareketi 25 Haziran’a kadar maddi konularda temkinli hareket etmeniz gerektiğini gösterse de finansal hayatınıza çeki düzen vermek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Bu dönemde arkadaşlarınızla para alışverişinde bulunmamanızda fayda var.

Haberin Devamı

İkizler ve Yükselen İkizler: Burcunuzda meydana gelen Yeni Ay tüm gözleri üzerinize çeviriyor. Her şeyi aynı anda yapmak istediğiniz ve her konu hakkında bilgi sahibi olmaya çalıştığınız bir dönemdesiniz. Arkadaş çevrenizin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken kırdığınız kişiler olabilir, kişisel problemlerinizi çevrenize yansıtmamaya dikkat etmelisiniz. Kariyerinizin gidişatını net olarak göremiyor olabilirsiniz. İş hayatında ani gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Hayatınızı etkileyecek önemli konularda duygusal kararlar almamaya dikkat edin.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: İkizler burcunda meydana gelen Yeni Ay ruhsal dünyanıza vurgu yapıyor. Yeterince yoruldunuz, önümüzdeki birkaç hafta mümkün olduğunca kendinize vakit ayırın. İnançlarınızı sorgulayabilir, hayat görüşünüzü sarsacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Din ve felsefe konularında araştırmalar yapmak iyi gelecektir. Spiritüel çalışmalar yapabilir, maneviyatınızı güçlendirecek aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. Psikolojik problemleriniz için bir uzmanla görüşmek isteyebilirsiniz. Kadınlarla ilişkileriniz hassas olacaktır, doğru kişilere güvendiğinizden emin olun.

Aslan ve Yükselen Aslan: İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay arkadaşlık ilişkilerinize dikkat çekiyor. Sosyal çevrenizin sizden beklentileri bu dönemde artabilir, sınırlarınızı çizmeniz faydalı olacaktır. Arkadaş çevrenizde dramalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendinizi başkalarının krizlerinin içinde bulabilirsiniz. Çevrenizin problemleriyle ilgilenirken kişisel hedef ve isteklerinizi ihmal etmemelisiniz. Mevcut iş ortaklıklarınız sınavlardan geçebilir veya yeni iş ortaklıkları gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde krizleri çözen taraf olmaya özen göstermelisiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Kariyer evinizde gerçekleşen Yeni Ay iş hayatında yeni gelişmelere işaret ediyor. Bu dönemde işinizden ayrılma kararı alabilir, yeni bir iş arayışına girebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularda duygusal kararlar almamaya özen göstermelisiniz. İş ortaklarınızla hayat görüşünüzün farklı oluşu problemler yaşamanıza sebep olabilir. Partnerinizin veya iş ortaklarınızın hedeflerinize ulaşmanızı engellediğini ve sizi geriye çektiğini hissedebilirsiniz. Başkalarının dediklerine çok da kafaya takmamalısınız.

Terazi ve Yükselen Terazi: İkizler Yeni Ayı ile farklı maceralar yaşamak ve yeni kültürler tanımak istediğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sıradanlığın sıkıcı geldiği bu dönemde zihninizi beslemenin farklı yollarını keşfetmeye çalışın. Felsefe, dinler veya inançlar üzerine bir kitap okumak olaylara daha geniş bir çerçeveden bakmanıza yardımcı olacaktır. Öğrenciyseniz akademik hayatınızda problemlerle karşılaşabilirsiniz, akademisyenlerinizle ve danışmanlarınızla iyi geçinmeye özen gösterin. Öğrenim hayatınızı ilerletme kararı alabilir, yüksek lisans ve doktora seçeneklerini araştırabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay finansal konuları ön plana çıkarıyor. Kredileriniz ve borçlarınızla ilgili konular önümüzdeki 10 - 15 gün kadar ön planda olacaktır. Çevrenizden borç istemek veya kredi başvurusunda bulunmak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Eşin parası, miras, nafaka, burs gibi başkalarının finansal kaynaklarını ilgilendiren konularda yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Duygularınız yoğunlaşacaktır, mantık çerçevesinde kararlar almaya özen göstermelisiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Karşıt burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ikili ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu dönemde partnerinizden ilgi görme ihtiyacınız artacaktır. Yeni bir ilişki veya iş ortaklığı gündeme gelebilir, ancak yeni bir ilişkiye veya ortaklığa başlamak için 25 Haziran’a kadar beklemelisiniz. 4. evinizde seyahat etmekte olan Mars ev içinde gerginlikler yaşamanıza sebep olabilir. Aile hayatında karşılaştığınız problemleri iletişim yoluyla çözmeye çalışın. İmzalı bir işe girişmeden önce iki kere düşünün.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay çalışma hayatınıza vurgu yapıyor. İş yükünüzün fazla oluşu kendinizi ihmal etmenize sebep olabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirirken bedeninizin sizden beklediklerini göz ardı etmemelisiniz. İş hayatında ekip çalışması yapabilmek önem kazanıyor, tüm görev ve sorumlulukları siz üstlenmek zorunda değilsiniz. Yaza doğru ilerlerken spora ve düzenli beslenmeye başlamak için de önümüzdeki 10 - 15 günü değerlendirebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: İkizler Yeni Ayı aşk hayatınıza vurgu yapıyor. Aşka aşık olduğunuz ve eğlenmek istediğiniz bir döneme giriyorsunuz. Tutkularınız artacaktır, ancak aşkın gözünüzü kör etmesine izin vermemelisiniz. Yalnızsanız farklı insanlarla flörtleşebilirsiniz. İlişkiniz varsa partnerinize ve çocuklarınıza vakit ayırmak iyi gelecektir. Yeni hobiler edinebilir, hobilerinize yönelik harcamalar yapabilirsiniz. Aşk hayatında karşılaştığınız problemlerin kendinizi değersiz hissettirmesine izin vermeyin.

Balık ve Yükselen Balık: İkizler Yeni Ayı ev ve aile hayatınıza vurgu yapıyor. Evde zaman geçirmekten mutlu olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Evinizin dekorasyon ve tadilat işleriyle ilgilenerek kendinize daha konforlu bir yaşam alanı inşa edebilirsiniz. Evinizi güzelleştirmeye yönelik adımlar atabilirsiniz. Eski düşünce kalıplarından kurtularak hayatınızda yeniliklere yer açmalısınız. Gayrimenkul alım - satım işleriyle ilgileniyorsanız bu dönemde zarar etme riskiniz bulunmaktadır, dikkatli hareket etmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder