IĞDIRLI HALI SAHA SAHİBİNDEN ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA ÖRNEK DAVRANIŞ

Tarih : 2019-10-14 / Kategori : Genel Haber

IĞDIRLI HALI SAHA SAHİBİNDEN ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA ÖRNEK DAVRANIŞ

          Iğdır Arena halı saha sahibi Cafer Tayyar Özoğlu, halı sahayı şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz yaptı.
           Özoğlu yaptırdığı pankartta "Iğdır Arena Halı Sahada Şehit ve Gazi ailelerine her şey ücretsizdir. Bedeli babalarınız tarafından bu vatana ödenmiştir." Yazısıyla da olayı duyurdu. Şehit ve Gazi Sen Vatanseverler Konfederasyon Genel başkan yardımcısı Orhan Severli, Hamza Karakuş, Şehit Gazi Sen İl başkanı Çağatay Turan, İl özel idare temsilcisi Güven Öztürk ve şehit yakını Yusuf Dikmetaş bu duyarlı esnafımızı ziyaret ederek göstermiş olduğu hassasiyete dolayı kendilerine teşekkür ettiler.
     

           Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özoğlu " Bu vatana canını kanını veren şehit ve gazilerimize ne yaparsak yapalım bedelini ödeyemeyiz. Biz bugün özgürce bu topraklarda dolaşabiliyorsak bu onların sayesindedir. Allah onlardan razı olsun." dedi.
         Şehit Gazi Sen İl başkanı Çağatay Turan ise yaptığı açıklamada " Ülkemiz bugün Suriye de Barış Pınarı hareketiyle bölücü terör örgütüne darbe vurmaktadır. Dualarımız kahraman Mehmetçiğimizedir. Rabbim Muzaffer eylesin inşallah. Tüm ülkemizin birlik beraberlik içerisinde bölücü terör odaklarına karşı Kahraman         Askerlerimizin, Devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzun mesajı hep birlikte verilmelidir.
            Hassas günler geçirdiğimiz bu süreçte çok kıymetli esnafımız sayın Özoğlu'un yapmış olduğu bu davranış taktire şayandır. Şehit ve Gazi aileleri adına ve Sendikamız adına kendisine bir kez daha teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. "dedi.
Çekilen hatıra fotoğrafının ardından halı saha gezildi ve sohbet edildi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası