Iğdır’da Polisten sosyal mesafe tedbirleri

Tarih : 2020-12-03 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’da Polisten  sosyal mesafe tedbirleri

Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında  Iğdır Valiliği tarafından ilave tedbirler uygulamaya devam ediyor.
Bu kapsamda, Banka ve PTT şubeleri önünde belirli zamanlarda vatandaşlarımızın oluşturduğu, özellikle içinde bulunduğumuz süreç içerisinde halk sağlığını ciddi şekilde tehdit eden yoğunluğun önüne geçilmesi adına uygulamaya konulan tedbirle vatandaşlarımızın sosyal mesafe kuralına uymaları sağlanıyor.

Polis ekipleri PTT ve banka önlerinde işlem yapmak için bekleyen vatandaşları sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyardı.
Iğdır’da polis vatandaşları anonslarla evde kalmaları konusunda uyarırken, banka ve PTT önlerinde bekleyen vatandaşları da sosyal mesafeye dikkat etmelerini konusunda sık sık  bilgilendirdi. 
Polis ekipleri şehrin en işlek caddelerinde sosyal mesafeye dikkat etmeyen vatandaşları ikaz etti. Telekom, PTT ve banka önlerindeki vatandaşları sosyal mesafe uzaklığına dikkat ederek sırada kalmalarını isteyen polis ekiplerine teşekkür ettiler.
İlgili Banka ve PTT şubesi güvenlik görevlilerinin nezaretinde bekleyen vatandaşlar ayrıca işlemlerini yapmak üzere tek tek içeriye alınıyorlar. 
Haber: A. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası