Iğdır Üniversitesinde ‘Amatör Sporların Ülke Sporuna Katkıları’ Konulu Konferans Düzenlendi

Tarih : 2019-10-15 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesinde ‘Amatör Sporların Ülke  Sporuna Katkıları’ Konulu Konferans Düzenlendi

          Iğdır Üniversitesi Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda "Amatör Sporların Ülke Sporuna Katkıları" başlıklı konferans düzenlendi. Konferansa; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Karavelioğlu, Üniversitemiz akademisyenleri ve öğrenciler katıldı.
          Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan konferansın açılış konuşmasını, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Karavelioğlu yaptı. Karavelioğlu, konuşmasında; “Iğdır Üniversitesi ailesi içerisinde yer aldığınız için çok şanslısınız. Ayrıca Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Alper Cenk Gürkan gibi değerli bir hocadan eğitim almanın önemi çok fazla.” ifadelerini kullandı.
 

         Rektör Yardımcısı Karavelioğlu'nun açılış konuşmasından sonra başlayan konferansın konuşmacısı, BESYO Müdürü Doç. Dr. Alper Cenk Gürkan’dı. Gürkan, konuşmasında öğrencilerin ve tüm bireylerin spora önem vermesi gerektiğini belirterek amatör sporların, ülkemizdeki spor hayatının gelişimi için çok önemli olduğunun altını çizdi. Gürkan, konuşmasının devamında ise, amatör ve profesyonel sporcuların yetiştirilmesinde eğitimli antrenörlere ve spor yöneticilerine ihtiyaç duyulduğunu belirterek, sporla uğraşan gençlere her türlü maddi, manevi desteğin verilmesi gerektiğini vurguladı.
        Konferans, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Karavelioğlu’nun BESYO Müdürü Doç. Dr. Alper Cenk Gürkan’a teşekkür belgesi vermesiyle son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası