İÇİŞLERİ BAKANLIĞI NABIZ YOKLUYOR

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI NABIZ YOKLUYOR

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Bakanlık çalışmalarının Bilecik’teki yansımalarını yerinde görmek ve değerlendirmelerde bulunmak üzere ilimize geldi. 

icisleri-bakanligi-nabiz-yokluyor2.jpg

Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Vali Bilal Şentürk ve beraberindeki bürokratlarla yaptığı görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ankara’da alınan kararların illerdeki karşılığını görmek adına izleme ve değerlendirme çalışması gerçekleştirdiklerini ifade eden Çataklı, “Amacımız; yaptığımız çalışmaların mahallideki yansımaları, yaptığımız çalışmalarla ilgili vatandaşın değerlendirmelerini almak” ifadelerini kullandı. 

Çataklı ayrıca Bilecik’in genel durumunun iyi olduğunu sözlerine ekledi. 

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, ziyaretine ilişkin İl Özel İdaresi’nde yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“İçişleri Bakanlığı olarak başta emniyet asayiş hizmetleri olmak üzere terörle mücadele, trafik, uyuşturucu, göç, afet ve acil durumlar gibi vatandaşımızı doğrudan ilgilendiren, onların günlük hayatına doğrudan dokunan çok önemli bir faaliyet alanımız var. Faaliyet alanlarımız içerisinde çok yoğun bir çaba içerisindeyiz. Yürüttüğümüz bu hizmetleri olabildiğince hızlı, verimli, etkili ve vatandaşın katılımını sağlayarak yürütmek gibi bir amacımız var. 

icisleri-bakanligi-nabiz-yokluyor3.jpg

Bu hizmetlerimizi yürütürken illerimizdeki durumu gözetmek, Ankara’dan illerimize iletilmesi gereken mesajları yerinde iletmek, mahallideki arkadaşlarımızın düşüncelerini, görüşlerini yüz yüze almak üzere bir izleme değerlendirme sistemimiz var. Birinci aşamada tüm illerimizi tamamlamıştık ve ikinci aşamasına başladık. Bu aşamada bakan yardımcısı başkanlığında merkez birimlerimizden bir heyet illerimize geliyor. Önce ilgili birimlerle değerlendirme yapıldıktan sonra ildeki STK temsilcileri, iş dünyası, muhtarlarımızla faaliyetlerimize yönelik değerlendirme çalışması gerçekleştiriyoruz. 

Amacımız; yaptığımız çalışmaların mahallideki yansımaları, yaptığımız çalışmalarla ilgili vatandaşın değerlendirmelerini almak. Biz konuşmak yerine onları dinlemeyi tercih ediyoruz. Empati yaparak değerlendirmeye çalışıyoruz. 

İlimizi iyi gördük, arkadaşlarımız heyecanla görevlerinin başındalar. İnşallah bu ziyaret hayırlı sonuçlar doğurur” diye konuştu. 

icisleri-bakanligi-nabiz-yokluyor4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2531 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum