Öne Çıkanlar leylek oto ekpertiz Beyaz Saray Davet Ve Balo Salonu çekmeköy engelliler kulübü cinayet

Bu haber kez okundu.

İBB Sözcüsü Ongun, Çekmeköy Belediye Başkanından özür diledi

Sözcü Ongun,  Çekmeköy Metro İstasyonunda temizlik yapan bir işçinin, çöpü istasyon merdivenlerine doğru süpürüp daha sonra da fotoğrafını çektiğini gösteren video eşliğindi şu tweeti atmıştı:

"Bu zor günlerde bile trollük yapanları kınıyoruz. Kamuda partizanlığın akıl tutulmasına yol açtığının da en açık örneğidir. Metro girişine çöpü bırakıp sonra fotoğraf çeken ilçe belediyesinin bu temizlik görevlisini kamu vicdanına havale ediyoruz."


 

Ongun bu tweete ayrıca Çekmeköy Belediyesi ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın twitter hesaplarını etiketledi.  

EREN ERDEM'DE YALANA ORTAK OLDU

CHP Parti Meclisi Üyesi ve eski Milletvekili Eren Erdem aynı paylaşımı yapıp iftiraya ortak oldu.

Erdem Sosyal medy hesabından yaptığı paylaşımda, "Videoda gördüğünüz kişi İstanbul Çekmeköy belediyesinde çalışan bir temizlik işçisi. Metro girişine çöp bırakıp resmini çekiyor. Muhtemelen o resim ; “İBB çöpleri toplamıyor” şeklinde paylaşılacak. Şu zor zamanlarda bile kafa böyle çalışıyor. Yazık!!" ifadelerini kullandı. 



ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDA KALDI

Akşam saatlerinde Ongun konuyla ilgili olarak yeni bir tweet daha attı.  Ongun Ahmet Poyraz'dan özür diledi. Ongun'un ikinci tweeti şöyle:

"Dürüstlük ve şeffaflık temel ilkemiz. Bugün paylaştığım videodaki görevlinin @Cekmekoybeltr değil, İBB Park Bahçeler Müdürlüğü personeli olduğunu tespit ettik. Gerekli işlem yapıldı. Bu hatadan ötürü Belediye Başkanımız @AhmettPoyraz'dan özür dilerim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."



BELEDİYEDEN CEVAP GELDİ!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı ve İBB Sözcüsü Murat Ongun'un özrü sonrası Çekmeköy Belediyesi'nden cevap geldi.

Yapılan açıklamada, ''Biz özrü kabul ettik diyelim. Elde ettiğimiz görüntülerde bu işçinin, çalışmalarını titizlikle yaptığı görülüyor, fotoğrafları da büyük ihtimalle amirlerini bilgilendirmek için çekmiş. Umarız sizin yanlış yorumlarınızla emekçinin ekmeği ile oynanmamıştır.'' ifadeleri yer aldı.

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, İBB Sözcüsü Murat Ongun'un skandal paylaşımını özür dilemesine rağmen kaldırmamasına tepki gösterdi.

Haber 7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.