26 Nisan 2024 Cuma

HER YERDE KÖPEĞİNİ ARIYOR

HER YERDE KÖPEĞİNİ ARIYOR

Isparta

Isparta'da yaşayan Muammer Şenkaya, adı Linda olan ve dün öğleden sonra kimliği belirsiz kişi yada kişilerce çalınan köpeğini her yerde arıyor. Şenkaya açıklamasında ise; "Hamile ve 1 haftaya kadar doğuracak köpeğim Fatih Mahallesi'nden çalınmıştır. Görenlerin lütfen 0 555 898 97 03 numaralı telefonu aramalarını rica ederim.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

18 Eylül 2020 Cuma 22:32

yasak ırk...aynen ıspartada 6 mart caddede çiçekçi var köpegi devamlı doğuruyor yavrularıda satıyor yazık o köpege yazık belkide öldü artık çünki çok perişan ve üzgün yavrularını emzirmeden satıyorlar bu nasıl vicdan be günah ya ıspartada çok kişi bunu meslek edinmiş hayvanseverlerse görmüyorlar bu köpekler doğurma makinası haline gelmiş para için ne diyeyim ya

Semiha

18 Eylül 2020 Cuma 19:53

Insallah kimseyi isirmadan etini kolunu koparmadan bulunup barinaga verilir.Cayboyunda da bir adam a****ksiz dolastiriyor, hic utanma yok mu o kadar islek kalabalik yerde rahat rahat gezdiriyor,birini isirsa birakmaz o zaman hesabini kim verecek.

Pitbull Marc Anthony

18 Eylül 2020 Cuma 18:01

Yetiştirilmesi ve üretilmesi yasak bu pitbull cinsi saldırgan köpek bulunup Belediyece el konulmalıdır. Yani ruhsatsız silahım kayboldu demek gibi bir şey bu.

Halk

18 Eylül 2020 Cuma 17:23

Adam kopeyi besler cinsi pitbul diye laf yaparsiniz adam ne yapsin atsinmi kopeyi yok sa öldursunmu he pardon siz hayvan seviyosunuz dimi bu sekilde yasak ırklar ortadan kaldrilsin diyin ondan sonra hayvallar öldumu nerde adalet dimi sizde haklisiniz su kopeye bakin bakalm dövus kopeyimi dövüş kopeyinin heryeri yara bere olur siz bunu anlamassiniz sozde hayvan seviyosunuz dimi birakin bu isleri

Hayvan Dostu

18 Eylül 2020 Cuma 17:10

Köpeğin tasmasından iyi bir amaçla yetiştirilmediği belli. Kimseye zarar vermediği için şanslıyız. Sahibi hakkında işlem yapılır umarım.

Hasan

18 Eylül 2020 Cuma 16:28

Gökkuppe yolunda keçi çiftliği var,benim köpeğim kaybolmuştu ordan buldum,oraya bağlamışlardı.Hem yakalanmayacak bir köpek iğneyle vurup ****ürmüşler,kayıp olduktan sonra üçüncü günde buldum.Ayrıca şehir Merkezinde o keçi çiftliğinin ne işi var oda ayrı bir soru...

Hasta doktor

18 Eylül 2020 Cuma 15:48

Yetkililer sesini duyarda biran önce köpek bulunup sahinden alınır ve yasak ırkları bealemekten gerkli işlem yapılır.. Isparta tuhaf bir yer oldu bu tür köpekler yüzünden..

Yasak ırk

18 Eylül 2020 Cuma 14:00

Üretimi ve yetiştirilmesi yasak ırk güya. Köpek çalınmasaydı yavrularını sen satacaktın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR