Hemşerimiz Gündoğan görevinden alındı

Hemşerimiz Gündoğan görevinden alındı

AYNI DAİREDE UZMAN OLARAK GÖREV YAPACAK

Hemşerimiz Gündoğan görevinden alındı

MTA İdari ve Mali İşler Daire Başkanı hemşerimiz Hurşit Gündoğan görevinden alındı. Gündoğan uzman olarak görevlendirildi.

AYNI DAİREDE UZMAN OLARAK GÖREV YAPACAK

2003 yılından itibaren Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğünde daire başkanı olarak görev yapan, çeşitli zamanlarda Ak Parti´den Kırıkkale Belediye Başkanı aday adaylığı ve en son Milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti´de SKM Başkanlığı görevinde bulunan Hurşit Gündoğan görevinden alındı. Daire başkanlığı görevinden alınan Kırıkkaleli hemşerimiz Gündoğan, aynı dairede uzman olarak görevlendirildi.



mikail gündoğan
28.01.2017 08:45:58
hurşit gündoğan türkiye sevdalısı kırıkkale sevdalısırefah partisi fazilet partisi ak parti her seçimde aday adayı olmuştur adaylar arasın da kamu oyu koklamasında birinci gelmesine kadar aday olamamıştır ama çizgisini hiç bozmamıştır her zaman der ben koltuk sevdalısı deyilim ben milletime halkıma hizmet etmek için nasipse olur der benim anlayamadığım konular var yazmakla bitmez birkaç tanesini yazmak istedim ak parti kurulduğu günden buzamana kadar hurşit bey çizgisini değiştirmedi hala devam dedi mükafatı bu mudur akp sonradan katılan arkadaşlar vekil ve ya bld başkanı tepki gösteremezlermi idi çünkü hedef farklı kırıkkalede yetişmiş görüşü her ne olursa olsun sahip çıkmamız gerekir kırıkkale ye mutlaka faydası olur ben ve GÜNDOĞAN ailesi akp nin neferleriyiz hurşit bey görevden kadrosu düşürüldü diye akp ye düşman deyiliz akp neferleriyiz kırıkkale akp vekil ve yönetiminin birkez daha düşünmeleri gerekiyor yaptıklarımız dogrumudur diye kırıkkaleye halkına sahip çıkmayan hayindir vesselam

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü