• Reklam
  • Reklam
Reklam

HAYDİ KASABA MAÇA!

HAYDİ KASABA MAÇA!

HAYDİ KASABA MAÇA!
Editor: Turgutlu Manşet
14 Şubat 2020 - 19:41

TFF 3. Lig 2. Grupta üst üste kazandığı Kocaeli ve Ağrı maçlarıyla birlikte zirve iddiasını güçlendiren Turgutluspor Cumartesi günü evinde saat 13.30'da başlayacak olan maçta Elazığ Belediyespor'u konuk ediyor.
3. ligde 2019-2020 sezonuna iyi başlangıç yaparak sezon başından bu yana 4 hafta liderlik koltuğunda oturan ve 22 hafta hiç zirveden kopmayan Turgutluspor ligin bitimine 11 hafta kala iddiasını katlayarak sürdürüyor.
Lider Kocaelispor ile arasındaki 14 puan farkı son haftalardaki çıkışıyla 8 puana indiren kırmızı siyahlılar taraftarını da heyecanlandırdı. PLAY OF hedefinden hiç kopmayan Turgutluspor bu çıkışıyla şampiyonluk için de iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi.
Cumartesi günü evinde Elazığı Belediyespor'u konuk edecek olan Turgutluspor'da sakatlıkları devam eden kaptan Mithat, Yiğit, Kenan, Can ve sarı kart cezalısı durumunda ki Emre Keskin kadroda yer alamayacak.
Hafta içi hazırlıklarını Irlamaz tesislerinde sürdüren Turgutluspor takımını Turgutlulular da hiç yalnız bırakmadı, neredeyse her idmanın ardından taraftarlar, oda temsilcileri, esnaflar ve bazı kuruluşlar kırmızı siyahlıları ziyaret ederek moral destek verdi.
Bir haftada 3 maç oynayacak olan Turgutluspor'da her maç final niteliğinde kabul ediliyor. Cumartesi günü Elazığ Belediyespor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlılar hafta içi Çarşamba günü Hatay temsilcisi Payas ile deplasmanda ve ardından önümüzdeki Pazar günü de yine evinde Fethiyespor ile karşılaşacak.
Cuma günü maç öncesi son idmanını yapan Turgutluspor Cumartesi günü saat 13.30'da 7 Eylül Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma için kampa girdi.