MENÜ

Hakemi bırak; savunmaya, kondisyona bak!

Abone Ol Google News

Öncelikle şunu belirtelim Fenerbahçe, Göztepe karşısında kötü oynamadı.

Haberin Devamı

Herhangi bir takım Göztepe gibi zor bir deplasmanda ne kadar pozisyon bulabilirse o kadarını buldu.

Ama... Fenerbahçe havada sinek uçsa pozisyon veriyor, gol yiyor. Göztepe hücumcuları maç boyu adeta dövdüler Fenerbahçe savunmasını, atamadılar.

Bu kadar pozisyon verilmez. Durup dururken penaltı ve garip fauller yapılıyor. Gollük noktalardan kaç tane frikik verdi bu akşam Fenerbahçe!

Haftada tek maçla bu kadar mı?

Haftada tek maç yapıyorsun Nabil Dirar 'Ben bittim' diyor. Rodrigues, Moses dönemiyor. Sow ve Kuyt öyle miydi? Hala 39'luk Emre'ye bakıyorsun. Zajc yok, nerede bu adam?

Malatya, Bitigen'in suçu mu?

Malatya'da penaltı tekrar edilmeliydi doğru, ama bu hafta da tekrar edilmeliydi ve doğru karar verildi. Ne yapsın hakem? "Geçen hafta hakkını yediler Fenerbahçe'nin, bu hafta da Göztepe'ninki yensin" mi desin?

Yapmayın, etmeyin... Hakem iyi maç yönetti, sınıfı geçti.

Sivasspor'a ne diyeceksiniz? Takır takır top oynuyorlar. Nasıl alıyorlar bu puanları? Fenerbahçeliler bu oyunla, bu deplasman performansıyla Sivasspor'u yenebileceklerine inanıyorlar mı?

Haberin Devamı

Nerede kollanan Fenerbahçe?

Şunları da unutmayalım. "Nihat Özdemir Fenerbahçeli, Cumhurbaşkanı kongreye de gitti, Fenerbahçe kollanıyor, şampiyon yapacaklar" diyenler nerede?

Nasıl kollanma bu? Takım her hafta can çekişiyor.

Abdurrahim Albayrak bir söz etti, bakın bu sene yok oldu. Hiç konuşmuyor. Nasıl konuşsun? Galatasaray şampiyon olarak Albayrak'ı kendisi susturdu.

Ne demişler, "Ağzından çıkmadan sözleri sen kontrol edersin ama çıktıktan sonra onlar seni..."

YORUM YAZ