TİS GÖRÜŞMELERİNDE TEKLİFLER MASADA KALDI « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

TİS GÖRÜŞMELERİNDE TEKLİFLER MASADA KALDI

Bu haber 25 Şubat 2021 - 18:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kardemir AŞ ile Özçelik-İş Sendikası arasından toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde idari ve sosyal haklar maddelerinden sonra ücret artışı maddelerine gelindi.

KARDEMİR Yönetimi ile İşçi temsilcisi arasında bugün yapılan toplu iş sözleşmesi görüşmesinde  ücret artışı teklif ve taleplerinde yüzde 6’lık bir fark oluştu.

Daha önceki ilk 6 ay için yüzde 18’lik ücret artışı talebini yüzde 16 olarak revize eden Özçelik-İş Sendikası’nın talebine karşılık Kardemir AŞ yönetimi yüzde 10’luk teklifte bulundu.

Ankara’da sendika genel merkezinde gerçekleşen son görüşmede 3 Nisan kuruluş yıldönümü ikramiyesini 2 bin 500 lira olarak revize eden Özçelik-İş Sendikası’nın bu talebi de şirket yönetimi tarafından olumlu karşılanmadı.

Masadan uzlaşamadan ayrılan tarafların önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceği öğrenildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.