Takip Et

SON DAKİKA

Efeler’den kadınlara yabancı dil eğitimi

25 Ocak 2021, Pazartesi 09:52

     


Kadınlara yönelik yaptığı pozitif ayrımcılıkla ilçe halkının takdirini kazanan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, kadınlara online İngilizce eğitimi verileceğini açıkladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Göreve geldiği günden bu yana, eğitime verdiği önemle ve bu alanda yaptığı hizmet atağı ile dikkati çeken Başkan Atay, ilk olarak Efeler’deki otizmli bireylere yönelik başlattığı online İngilizce eğitimini kadınlarla devam ettirecek.

“Kadınların kendilerini başka bir dilde de rahatça ifade edebildiği ve özgürleşebildiği bir kent hayal ediyorum” diyen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, yabancı dil eğitimi ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Kadınlara ‘Zoom’ sistemi üzerinden İngilizce eğitimi vermeye başlıyoruz. Başvurular bugün itibariyle başlıyor. Haftada iki gün ücretsiz yabancı dil eğitimi almak isteyen kadın vatandaşlarımız belediyemizin halkla ilişkiler birimi olan Efe Masa Başvuru Masası’na müracaat edebilirler. Eğer kadınlarımız özgürleşirse hem aileler hem de toplum mutlu olur. Eğer kadınlarımızı mutlu etmek istiyorsak, onları özgürleştirmemiz gerekiyor. Bunu başarabilmek için Efeler Belediyesi olarak ihtiyaç duydukları her alanda kadınların yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

Efeler Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kadınlara yönelik yabancı dil eğitimi için son başvuru tarihinin 4 Şubat 2021 olarak belirlendiği bildirildi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler