Guilherme Trabzonspor'a mı geliyor? Başkan açıkladı!

Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek, Trabzonspor'a transfer olacağı söylenen Guilherme hakkında açıklamalarda bulundu.

Guilherme Trabzonspor'a mı geliyor? Başkan açıkladı!

Bugün bazı yayın organlarında çıkan Yeni Malatyaspor'un yıldızı Guilherme'nin Trabzonspor'a transfer olacağı yönündeki haberlere başkan Adil Gevrek'den açıklama geldi.

Gevrek "Bir talep varsa Trabzonspor beni arar" dedi

Trabzonspor'la aralarında sorun olmadığını vurgulayan Gevrek "Guilherme konusunda bir talepleri varsa Trabzonspor bizi arar. Menajerlerin dedikodusudur. Ben Trabzonspor'un böyle bir girişimi olduğunu düşünmüyorum. Trabzonspor'la hukukumuz var. Biz aynı masanın etrafında toplanıyoruz. Bunların sadece dedikodudan olduğunu düşünüyorum. Böyle bir durum varsa Guilherme, öncelikle Yeni Malatyaspor'la konuşulmasını istedi. Gitmek isteyen oyuncular gider. Yeni Malatyaspor'un kazanması gereken hakkı vardır ve bu hakkı saklıdır. Hafta sonu maçımız var, bunlar hoş değil. Menajerlerin futbolcuların kafasını karıştırması doğru değil. Protokeldeki maddi hakkımızı söylemek şu an için doğru değil" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor