Tuzla İstanbul Gazetesi’nin gündeme getirdiği, Kamu Parkları özel sitelere mi? Kullandırılıyor? Haberleri üzerine günler geçmesine rağmen, belediye yetkililerinin bu alanları Kamu ’ya açmaması ve müdahale etmemesi kafaları iyice karıştırırken, Tuzla Kaymakam’ı Ali Akça’yı göreve davet ediyoruz.

YALÇIN YILDIRIM / www.tuzlaistanbul.com

Tuzla Postane Mahallesi Turuncu Sokakta bulunan Meşe Park Sitesinin, yaklaşık 2 bin M2 alana sahip Kamu Parkı’nı uzun yıllardır özel olarak kullandığı ortaya çıkmıştı.
Tuzla’nın en çok okunan yayın organı olan www.tuzlaistanbul.com un defalarca gündeme getirdiği ‘Kamu Parkları Özel sitelere mi? Kullandırılıyor?’ haberi üzerinden günler geçmesine rağmen Tuzla belediyesi yetkililerinin bu alanlara müdahale etmemesi kafaları karıştırırken, konu ile ilgili ulaşmaya çalıştığımız yetkililerden ses çıkmazken Tuzla Kaymakamlığını göreve davet diyoruz.  
Günlerdir Tuzla Gündemini meşgul etmesine rağmen Tuzla Belediyesi yetkililerinin vurdumduymaz bir hal sergilemesi ve Kamu’ya ait Çocuk Parklarını halkın kullanımına açmaması üzerine, Tuzla’nın Mülki Amiri Sayın Tuzla Kaymakam’ı Ali Akça’yı göreve davet ediyoruz.
Yakın bir zamanda Tuzla’ya atanarak adeta farklı bir portre çizerek Tuzlalıların Ağabeysi olan Tuzla Kaymakam’ı Sayın Ali Akça’yı, Tuzla’daki kamu alanlarını kanunlar çerçevesinde halka açarak, gereğinin yapılması için göreve davet ediyoruz.