HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara'da güvenlik görevlisi okul müdürünü yaralayıp intihar etti

Ankara'da bir okulun güvenlik görevlisi, tartıştığı okul müdürünü silahla yaraladıktan sonra intihar etti. Olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.

Etimesgut ilçesinde Şehit Velit Bekdaş Anadolu Lisesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan M.E, henüz belirlenemeyen nedenle okul müdürü Şerafettin Ali Gürüler ile tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda yanında bulunan silahla okul müdürünü yaralayan M.E, olay yerine gelen polis ekiplerinin teslim olması yönündeki uyarılarını duyduktan hemen sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan zanlı ile okul müdürü hastaneye kaldırıldı.

ZANLI HAYATINI KAYBETTİ

Tedavi altına alınan okul müdürü hayati tehlikeyi atlattı, zanlı ise tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

"BEN SENİ VURACAĞIM"

Olayla ilgili konuşan okul müdürünün arkadaşı Hamza Yılmaz, “'Kendisi izin istedi verdim' diyor. '10 gün izin kullandı geldi. Odama geldi kapıyı kapattı, ben seni vuracağım diyerek ateş etti' dedi" ifadelerini kullandı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği, Şehit Veli Bekdaş Anadolu Lisesi'nde meydana gelen olayla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, olayın saat 08.50'de gerçekleştiği belirtilerek, "İlimiz Etimesgut ilçesi Şehit Velit Bekdaş Anadolu Lisesi'nde, okulda hizmetli olarak görev yapan Murat Ekinci, henüz bilinmeyen bir sebeple Okul Müdürü Şerafettin Ali Gürüler'i makam odasında ateşli silahla vurarak yaralamış, akabinde aynı silahla intihara teşebbüs etmiştir. Olay yerine intikal eden görevlilerimizce yaralı şahıslar ivedilikle bölge hastanelerine sevk edilmiş, öğrencilerin okuldan güvenli bir şekilde tahliyesi sağlanmıştır. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat çok yönlü olarak yürütülmektedir" denildi.

MEB İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Milli Eğitim Bakanlığı, Etimesgut’taki okul müdürünün vurulması olayına ilişkin idari soruşturma başlattıklarını açıkladı.

Kaynak: AA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler