GÜNDEM Haber Girişi : 22 Ocak 2020 17:48

Gırnavaz Mahallesine Perşembe Pazarı kuruldu

Gırnavaz Mahallesine Perşembe Pazarı kuruldu
Nusaybin Belediyesi tarafından alınan kararla Perşembe Günleri Gırnavaz Mahallesinde halk pazarı kurulması kararlaştırıldı.

Nusaybin Belediyesi tarafından alınan kararla Perşembe Günleri Gırnavaz Mahallesinde halk pazarı kurulması kararlaştırıldı.

 

Nusaybin Belediyesi Özel Kalem Müdürü Burak Eryılmaz başkanlığında Mitanni Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Perşembe Pazarında tezgâh açmak isteyen esnaflar katıldı.

 

Gırnavas Mahallesinde bulunan Ocak Sokakta haftanın Perşembe gününde halk pazarı kurulacağını kaydeden Eryılmaz, pazarda yer açmak isteyen vatandaşların Belediyeye bağlı Zabıta Müdürlüğüne başvurarak yer talebinde bulunabileceklerini kaydetti.

 

Nusaybin Belediyesi olarak vatandaşların her türlü taleplerine en hızlı şekilde karşılık vermeye çalıştıklarını kaydeden Eryılmaz, Gırnavaz Mahallesindeki vatandaşların pazar taleplerini belediye olarak yerine getirdiklerini ifade etti.

 

Perşembe pazarında yer almak isteyen esnaflara da uyarılarda bulunan Eryılmaz: "tezgâhların kurulumundan pazarın işleyişin kadar tüm pazarcı esnafımızın Zabıtalarımız tarafından belirlenen kuralara uymasını istiyoruz. Pazar süresince Zabıta ekipleri denetimlerini gerçekleştirecektir. Zaman zaman bizler de denetimlerde bulunacağız. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz diğer pazar yerlerinde olduğu gibi pazarın bitiminde gerekli temizliği yapıyor ancak tüm esnaflarımızın da temizliğe dikkat etmesini istiyoruz. Bu arada pazarda yer almak isteyen vatandaşlarımız için Zabıta Müdürlüğümüz gerekli talepleri alarak yer temini yapacaktır. Pazar yerimiz hem mahallemize hem esnaflarımıza hem de vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.