Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17944 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Eylül 2019 - 11:19

Giresun Valide Sultanlar Derneği’nin İlk Tanıtım Toplantısı Yapıldı…

Büyüt
Küçült
Giresun Valide Sultanlar Derneği’nin İlk Tanıtım Toplantısı



Onursal ve kurucu başkanı Dr.Oya Eren ve Çanakçılı hemşerimiz Özgül Karaman’ın yaptığı Giresun Valide Sultanlar Derneği’nin ilk tanıtım toplantısı yapıldı.
Tüm misafirlerimize maddi ve manevi desteklerinden dolayı tekrar şahsım ve yönetimim adına saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum diyen Giresun Valide Sultanlar Derneği Başkanı Çanakçılı hemşerimiz Özgül Karaman” Derneğimizin amacı hayırda yarışanlardan olmak her zaman veren elle alan eli buluşturmak hedefimiz yetim yoksul gariban ve şehit çocuklarının yanında olmak. Çıkmış olduğumuz bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyorum” dedi. Sözlerine şöyle devam eden Başkan Karaman”Bu oluşumda bizleri yalnız bırakmayan Giresun Eski Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu’ya, Dr Oya Halis Eren çiftine, Üsküdar Giresun Derneği Yönetim Kurulu’na, Çanakcı Kuzcaköy Dernek Başkanı Temel Bilge’ye, Akder Yönetim Kurulu Üyelerine, Tirebolu Karakaya Bölgesi Dernek Başkanı Reşat Şirin’e ve birbirinden değerli misafirlerime yönetim kuruluma ve eşlerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum “ dedi. Giresun Eski Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu” Giresunlu annelerimizin Giresun ve Giresunlular adına çok güzel görevler yapacağına ve toplumumuzdaki büyük bir boşluğu dolduracağına inandığımız derneğimizin kuruluşunda ve çalışmalarda tarifsiz özveri gösteren Dernek Başkanı Çanakçılı hemşerimiz Özgül Karaman ve ekibini yürekten kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Haber  Serdar KARA
www.goreleden.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir