Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun Belediyesi kar mesaisinde

Giresun Belediye Başkanı Aytekin

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla belediye ekipleri, karla mücadele için 30 araç v e 150 personel ile şehrin dört bir köşesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BELEDİYE EKİPLERİ KAR MESAİSİNDE

Giresun’da dün sabah başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışının ardından hava sıcaklığının 1 dereceye kadar düşmesi üzerine, Giresun Belediyesi’ne bağlı ekipler, şehrin tüm bölgelerinde kar temizleme ve buzlanmaya karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, kar yağışının başladığı ilk andan itibaren Kayadibi, Camili, Kavaklar ve Osmaniye gibi yüksek mahalleler başta olmak üzere şehirde birçok yolu ve kaldırımları kardan temizledi.

ŞENLİKOĞLU ÇALIŞMALARI TAKİP EDİYOR

Çalışmaları yerinde takip eden Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada; “İnşallah bu güzellik, kuraklığı ortadan kaldırır, bereketi arttırır. Kar yağışı ile birlikte yolların kapanması ve buzlanma gibi bazı olumsuz durumlar ortaya çıkıyor. Ekiplerimiz, gece ve gündüz yol açma ve buzlanmaya karşı çalışmalarını sürdürecek. Vatandaşlarımızın ulaşımını bir aksaklık yaşanmadan rahat bir şekilde sağlayacağız” dedi.