www.fibhaber.com tarafından vatanın dört bir yanında görev yapan Nevşehirli askerlere ve geride bıraktıkları ailelerine destek vermek amacıyla başlatılan “Vatan Size, Aileniz Bize Emanet” projesinde, çok kısa bir sürede binlerce Nevşehirli askere ulaşıldı.

Türkiye'nin farklı illerinde Vatani Görevini Yapmakta Olan Mehmetçiklerimizin Tüm Nevşehirlilere Selamı Var. Ama bunlardan en anlamlısı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Fırat'ın doğusunda yürüttüğü Barış Pınarı Harekâtı'na katılan Nevşehir Acıgöllü askerimiz Ali Can Özbek'ten geldi. Özbek,  operasyonun devam ettiği Barış Pınarı Harekatı'dan memleketine selam gönderdi...

Nevşehirli askerimiz "Vatan için buradayız. Rahatımız iyi. Vatanımızı korumaya devam edeceğiz. Ailemize, babama, anneme ve tüm sevdiklerime selam ve saygılarımı sunuyorum. Resulayn’ı kontrol altına aldık, Şimdi hedef Mümbic..." dedi.

Bizde Nevşehir'in sesi www.fibhaber.com olarak bizde Tüm Kahraman Mehmetçiğimize kınalı kuzularımıza sevgilerimizi ve dualarımızı gönderiyor hayırlı tezkereler diliyoruz.